Brandul iconic american Vans lanseaza o colaborare in editie limitata pentru a aduce un omagiu culturii americane. De peste 30 de ani, show-ul de televiziune The Simpsons a făcut parte din cultura pop americana si internationala, oferind o perspectivă hilara asupra vieții de familie suburbane. În acest sezon, Vans îi omagiaza pe The Simpsons cu o colecție vibrantă de încălțăminte, îmbrăcăminte și accesorii prin care sărbătorește momentele epice din seria istorică: Vans x The Simpsons.

Tenisi Vans colorati asezati pe scaun cu sezut rosu in bar

Cuprins: 

1. Incaltamintea din colectia Vans x The Simpsons

2. Imbracamintea si accesoriile din colectia Vans x The Simpsons

 Tenisi Vans, sapca rosie si skateboard pe hidrant albastru

1. Incaltamintea din colectia Vans x The Simpsons


Colecția Vans x The Simpsons celebreaza familia Simpsons (Homer, Marge, Bart, Lisa și Maggie) cu imagini și referințe pe care orice fan adevarat le va aprecia. Piesele cheie din colecție includ silueta Vans Sk8-Hi și Sk8-Low. Întreaga familie Simpson figureaza pe partea exterioară a modelului de tenisi inalti Sk8-Hi, alaturi de imprimeul binecunoscut al brandului: checkerboard, pe latura interioara a tenisilor, în nuanțe de albastru și galben. Glumele lui Bart ajung pe tenisii cu talpa groasa Vans Sk8-Low din colectie, produs care ajunge in premiera in Romania, cu un imprimeu ce ilustreaza cărămida roșie, pe care s-a semnat Bart in graffiti: „El Barto”, plus un autoportret in acelasi stil. 

Colaj tenisi colorati pe covor multicolor, tenisi in cos de bicicleta, tenisi pe noptiera, tenisi colorati langa perete


Incălțămintea din noua colectie Vans x The Simpsons este completata de încă opt stiluri care aduc un omagiu personajelor dragi din celebrul desen animat. Moe și Bouviers ocupă silueta Vans Old Skool, tenisii cu talpa groasa capatand textura aparte datorita broderiei din fire pufoase ce ilustreaza coafurile simpaticelor personaje. Scratchy primește, la randul sau, tenisii Vans Era plini de culoare. Lisa este prezentată pe tenisii inalti Vans Sk8-Hi mov lavandă, în timp ce modelul de tenisi fara siret Slip-On Pro gata de skate vine intr-un colorblock inspirat din tinuta obisnuita a lui Bart. Vans Slip-on ComfyCush este si el prezent, iar cele doua modele Sk8-Hi vin si in varianta de tenisi pentru copii si tenisi pentru bebelusi.

Sosete, rucsac, tricou si palarie pe podea model sah, langa saxofon galben

2. Imbracamintea si accesoriile din colectia Vans x The Simpsons

In linia de îmbrăcăminte pentru adulti a colecției Vans x The Simpsons, fanii show-ului vor găsi o varietate de modele atat pentru femei, cat si pentru bărbați. În ceea ce privește îmbrăcămintea pentru femei, bluza sport de dama The Simpsons are o scenă familială iconica pe partea frontala, un omagiu adus faimoaselor portrete de familie, pe un fundal checkerboard specific Vans. Pe langa tricouri de dama si tricouri de barbati, dar si hanorace cu gluga  cu portretul intregii familii, regasim si un item aparte: un tricou gri ''Lisa for President'', asortat cu o sapca reglabila si o borseta de dama asortate. 

Tricou, sapca si rucsac, agatate pe ghidonul unei biciclete, pe fundal cer cu nori

Rucsacul din material textil Check Eyes si tricoul de dama Check Eyes sunt acoperite de imprimeul iconic checkerboard cu galbenul specific familiei Simpsons. Acestea vin asortate cu o palarie de pescar si sosete galbene,  in aceeasi nota.
Hanoracul cu gluga de culoare albastră inspirat de Bart, cu un design grafic de craniu pe spate și piept vine impreuna cu o bluza rosie semnata „El Barto” care fuge cu un tub de graffiti în mână.

Colaj hanorace langa asezate pe podea, langa hidrant albastru si spray-uri  pentru graffiti


Rucsacul unisex Old Skool III Family care prezintă figurile personajelor pe un imprimeu in carouri Vans alb-negru vine asortat cu o pereche de sosete lungi Family Crew, iar Krusty este si el prezent pe o bluza galbena, cu logo-ul Krusty Burger pe mânecă stângă și tablă de meniu imprimată pe spate, dar si pe o sapca reglabila Krusty Shallow cu acelasi logo. Colecția oferă o varietate de tricouri cu mânecă scurtă și poate fi accesorizată cu un rucsac compartimentat, de skate, sau cu o sapca rosie El Barto. 

Colaj hanorac si bluza sport asezate pe fotoliu, langa masa cu telefon si veioza


Colecția Vans x Simpson este disponibilă începând cu 7 august 2020 in toate magazinele Vans din Romania: Vans Baneasa Shopping City, Vans Afi Cotroceni, Vans ParkLake, VGeneration Sun Plaza si VGeneration Iulius Town Timisoara, dar si online pe vgeneration.ro

Sosete si rucsac asezate pe covor, langa masa cu telefon si veioza aprinsa