Atunci când vine vorba despre alegerea ținutei potrivite, te poți confrunta cu dificultăți legate de ceea ce este in fashion. Variantele sunt multiple și se schimbă de la un sezon la altul, dar există câteva piese clasice pe care le poți purta cu ușurință, indiferent de sezon sau de tendințe. De asemenea, pentru a avea articole vestimentare sau încălțăminte de calitate, te poți orienta către anumite branduri de referință. Însă, pentru a îndeplini toate aceste condiții, este bine să ții cont de niște factori esențiali, care îți vor face tot procesul mai ușor.

Tineri imbravati sport stand in fata unui zid din caramida desenat cu grafitti

Cuprins

  1. Stil și brand – Adidași și pantofi sport 
  2. Branduri de haine ideale pentru un outfit relaxat
Tineri imbracati cu jeansi si tricouri in studio, pe fundal gri inchis


Din acest articol vei afla ce ținute fashion îți poți crea și cum să îmbini haine și încălțăminte de la branduri cunoscute.

 

Tanara cu jeansi si adidasi in cosul de cumparaturi pe trotuar

1. Stil și brand – Adidași și pantofi sport


Dacă ești pasionat de stilul sport, probabil știi că ținutele de acest gen sunt ușor de creat și de alcătuit, fiindcă există o mulțime de articole cu care poți jongla pentru a pune la punct un outfit surprinzător. Încălțămintea este un factor extrem de important, deoarece are rolul de a completa piesele vestimentare printr-un accent de culoare și stil. Dacă nu știi către ce model sau brand să te orientezi, iată câteva detalii de care poți ține cont în căutarea perechii ideale de adidași sau pantofi sport:

Tanara cu tricou alb stand intr-o camera cu mocheta rezemata de un pat

  • Materialul

  • Materialul poate influența atât nivelul de confort, cât și rezistența produsului în timp. De aceea, brandurile celebre – precum Superdry sau Vans – sunt extrem de apreciate și de utilizate în întreaga lume. Raportul calitate-confort este esențial în ceea ce privește încălțămintea, fiindcă gradul de uzură este mare, iar pantofii sunt expuși, în mod permanent, la intemperii și utilizare frecventă. Așadar, nu ignora aceste detalii și alege adidași sau pantofi sport care să te sprijine în acest sens. 

    Tanara cu adidasi Vans stand pe bratul unei canapele cu un picior pe o buturuga si tanar cu skateboard in fata unor schele metalice

  • Culoarea

  • În cazul în care ești în căutarea unor modele de încălțăminte care să te scoată din anonimat, culoarea este foarte importantă. Este bine să ții cont de două aspecte când alegi nuanța potrivită. 

    Tanar care sta sprijinit de un zid, langa scari si tanara care sta asezata pe un bloc de piatra, in fata unui parapet de pod

    În primul rând, trebuie să îți placă din punct de vedere vizual – alege culori speciale, care ies în evidență. În al doilea rând, este recomandat să iei în calcul și piesele vestimentare pe care le ai în șifonier, precum și combinațiile pe care le poți face. Astfel, o pereche de adidași albi sau negri sunt necesari în orice garderobă, deoarece sunt ușor de asortat.

  • Stilul

  • Chiar și la nivel de încălțăminte, stilul se poate ramifica în mai multe posibilități. De exemplu, te poți orienta către variante diverse – low-top, mid-top sau high-top – care schimbă cu totul aspectul general. Fie că ești femeie și preferi încălțăminte low-top pentru damă, fie că reprezinți sexul masculin și îți place încălțămintea high & mid-top pentru bărbați, esențial este să se alinieze preferințelor estetice pe care le ai. 

    Tanara in tricou si pantaloni scurti care sta asezata pe placa de skateboard, pe terenul de baschet

    2. Branduri de haine ideale pentru un outfit relaxat


    Fie că ești un iubitor al stilului street, fie că îl preferi pe cel mai casual-relaxat, comoditatea este un lucru de care este bine să ții cont, chiar și la nivel de îmbrăcăminte. Opțiunile sunt enorm de multe, însă poți alege zona stilistică în funcție de anumite branduri internaționale, care creează cele mai cunoscute design-uri din lume. 

    Dacă ești în căutarea unor haine de brand, care să fie populare și de top, iată câteva nume ale acestora:


    Tinara cu tapet cu flori abstracte pe fundal, tanar cu piciorul sprijinit pe zid

  • Vans

  • Încălțămintea și îmbrăcămintea produsă de cei de la Vans are un succes răsunător în rândul pasionaților de skateboard și nu numai. De-a lungul timpului, articolele au devenit populare nu doar pentru skateri, ci pentru oricine apreciază un stil specific. Prin urmare, le poți integra, cu ușurință, în orice fel de outfit relaxat.

  • Superdry

  • Brandul Superdry s-a remarcat prin creațiile sale care combină stilul american cu elemente inspirate din grafica japoneză. Poți crea o ținută completă, îmbinând îmbrăcăminte, încățăminte și accesorii originale, perfecte pentru tineri. 

    Tinere stand in fata unui restaurant de burgeri cu grilaje albastre

  • New Era

  • Brandul New Era a devenit cunoscut mai ales datorită șepcilor pe care le-a inventat. Însă, pe lângă aceste tipuri de produse, poți găsi modele originale de îmbracăminte – precum bluze, hanorace, sau pantaloni – sau alte categorii de accesorii – precum borsete, căciuli sau rucsacuri. Descoperă stilul specific și vezi dacă este potrivit pentru tine! 

    Tineri cu geci si sepci stand pe o canapea din piele


    În concluzie, dacă vrei să-ți creezi o serie de ținute fashion, ia în considerare și brandurile cunoscute, care produc modele diverse și piese aparte. Indiferent de stilul pe care îl abordezi, cu siguranță vei găsi ceea ce ți se potrivește! Ai încredere în tine și alege doar ceea ce îți place!


    Sursa foto: pinterest. Credits to the respective owners.