Despre VGeneration – Vgeneration.ro

ABOUT US

Follow your passion, and sucess will follow you

Branduri Vegeneration Vans New Era Superdry

MISIUNE

Permanent, urmarim sa oferim tinerilor din Romania oportunitatea sa achizitioneze, in siguranta, incaltaminte, si haine autentice de la cele mai cool brand-uri. Colectii noi, materiale rezistente si print-uri fresh, toate sub un concept ce intruneste sportul cu stilul urban, smart casual.

VALORI

Comunitate, incredere, autenticitate, originalitate, unicitate, popularitate, trend-setter, creativitate, imaginatie, inspiratie, educatie, proactivitate, incredere, confort, energie.

CONCEPTUL VGENERATION

VGeneration este un trend-setter, fiind primul distribuitor oficial din Romania al brand-urilor VANS si New Era. Ne-am deschis prima data portile impreuna cu Vans, in 2013, in AFI Palace Cotroceni. Inca de atunci, va oferim outfit-uri originale de la cele mai cunoscute si cool brand-uri adresate tinerilor. VGeneration este un magazin multibrand specializat in vanzarea de incaltaminte, haine si accesorii urban, casual. In prezent, aici gasesti produse VANS si New Era si, in magazine, inclusiv produse marca SuperDry. VGeneration este despre cele mai cool outfit-uri pe care le vezi pe strada, ispirand autenticitate si originalitate. Cei care ne viziteaza zi de zi au varste intre 16 si 30 de ani, locuiesc in orasele mari din Romania, merg la liceu, facultate si birou. Practic, sunt oameni care creeza hype in cercul lor de prieteni si adopta cele mai fresh trend-uri.

ISTORIE SI LOCATII

Octombrie 2013: se deschide Vans in AFI Palace Cotroceni;
Decembrie 2015: se deschide Vans Baneasa;
Decembrie 2015: se deschide primul New Era in AFI Palace Cotroceni;
Decembrie 2016: se deschide primul magazin monobrand Superdry in Baneasa Shopping City;

Mai multe informatii despre fiecare dintre locatiile noastre gaisiti aici. Va asteptam cu drag!

Duminica, Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata
Ianuarie, Februarie, Martie, Aprilie, Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie, Octombrie, Noiembrie, Decembrie
Nu sunt suficiente articole. A mai ramas doar [max]
Cosul tau

Nu sunt produse in cos

Continuă cumpărăturile

Adauga un mesaj Editati nota comenzii
Adauga un cupon