Astazi celebram Vans Checkerboard Day pentru prima data, sarbatoare globala ce va avea loc in fiecare an de acum incolo pe 21 noiembrie. Vans a lansat aceasta initiativa pentru a celebra si incuraja creativitatea, donand 1 milion de dolari site-ului imagination.org, iar noi vrem sa participam printr-un GIVEAWAY. 

PREMIUL - consta in 3 produse originale Vans: o pereche de incaltaminte cu checkerboard la alegere, un rucsac cu checkerboard la alegere si o caciula Vans la alegere

CUM TE INSCRII:

1. Follow contului de instagram: @vgenerationstore 

2. Da like postarii oficiale de concurs.

3. Tag 3 prieteni care poarta Vans intr-un comentariu la postarea oficiala a concursului de pe Instagram. Este permis un singur comentariu de persoana.


PERIOADA: Concursul incepe astazi - 21 noiembrie - si se incheie pe 15 decembrie 2019, ora 12:00am (o
ra standard a Europei de Est, fusul orar din București, GMT+2), cand magazinul Vans Baneasa aniverseaza 4 ani - iar castigatorul va fi ales prin random.org printr-o extragere LIVE pe contul de instragram: @vgenerationstore

Nu exista o limita de varsta pentru inscriere si nu se iau in considerare inscrierile care nu respecta toti pasii de mai sus. Poate participa orice persoana fizica de pe teritoriul Romaniei ce detine un cont public de Instagram pe perioada derularii concursului.
Va fi un singur castigator pentru cele 3 produse si acesta va fi contactat printr-un mesaj pe contul de instagram de pe care s-a inscris in 24 de ore de la extragere. In cazul in care nu vom primi un raspuns in maxim 48 de ore, va fi ales si un castigator de rezerva.
Castigatorul poate ridica premiul fie dintr-un magazin fizic Vans la alegere sau poate primi premiul prin curier daca se afla in alt oras decat Bucuresti (costurile transportului fiind suportate de catre organizator).
Produsele pot fi alese din magazinele Vans Baneasa, Vans ParkLake, Vans Afi Cotroceni, Vans Mega Mall, Vgeneration Sun Plaza sau de pe site-ul vgeneration.ro
Valoarea totala a premiului trebuie sa nu depaseasca 1.000 Ron si nu se poate oferi contravaloarea in bani sau altceva decat produsele mentionate mai sus. 
Datele personale (precum nume/username instagram) vor fi procesate exlusiv pentru inmanarea premiului, fiind necesara prezentarea unui act de identitate in momentul ridicarii premiului si furnizarea datelor cu caracter personal pentru intocmirea unui proces verbal de predare-primire a produselor. In urma acestui concurs, nici o data cu caracter personal nu va fi stocata de catre companie sau utilizata in scopuri promotionale.
Premiul este oferit de catre compania SC Fashion Lifestyle & Distribution SRL, unic distribuitor oficial si autorizat Vans in Romania.

Pentru neclaritati/detalii suplimentare despre concurs ne puteti scrie pe contul oficial de instagram https://www.instagram.com/vgenerationstore/, iar daca vrei sa te implici in initiativa Vans, afla mai multe despre Vans Checkerboard Day pe site-ul oficial: https://www.vans.com/checkerboardday

Concursul nu este sponsorizat de catre/in parteneriat cu Instagram. 
Concursul se desfasoara exclusiv pe reteaua de socializare Instagram (avand detaliile complete despre concurs in acest articol pe blogul Vgeneration), asadar prezentul regulament este suficient si valabil in conformitate cu Termenii si Conditiile Instagram in privinta concursurilor de tip giveaway.