Tanara cu palarie, geaca de piele si jeansi sta in fata unui zid galben

Dacă te tentează să îți schimbi stilul vestimentar sau ești deja un pasionat sau pasionată a ținutelor sport, poți găsi haine care se potrivesc ambelor sexe, pe care le poți purta într-un stil relaxat indiferent de sezon. Fie că dorești un outfit pentru o plimbare în oraș sau pentru o ieșire cu prietenii, fie pentru un eveniment informal, cum ar fi o zi de naștere în aer liber, mixarea articolelor de îmbrăcăminte sport, casual sau elegante, este exact ceea ce ai nevoie.

Cuprins

  1. Ținute sport pentru femei

1.1. Tinute sport casual pentru femei

1.2. Ținute sport elegante pentru femei

  1. Ținute sport pentru bărbați

2.1. Ținute sport casual pentru bărbați

2.2. Ținute sport elegante pentru bărbați

 1. Ținute sport pentru femei

Deși prin ținute sport se înțelegea în trecut un simplu trening sau o pereche de colanți și un tricou de damă, ele au mai evoluat, fiind compuse și din alte articole vestimentare, printre care se numără chiar și fustele sau diverse accesorii pentru femei.

Colaj tanara cu ochelari si tricou stand in fata unui geam si tanara cu jeansi si tricou negru stand pe balustrada metalica

1.1. Ținute sport casual pentru femei

O ținută sport casual pentru femei este potrivită la diverse ocazii, de la mersul la serviciu sau la cursuri, până la ieșirile în oraș sau plecările în călătorii. Este important doar să alegi țesături de calitate, să asortezi piesele vestimentare care îți compun outfitul și să iei în considerare contextul în care vei purta hainele.

Pentru activitățile de zi cu zi, poți combina o pereche de pantaloni sport de damă cu un top sport pentru femei, pe care să le accesorizezi, în funcție de nevoi, cu o șapcă, un rucsac sau cu alte articole care să completeze paleta cromatică a ținutei.

În ceea ce privește încălțămintea, poți opta pentru un model din colecția Vans, fie din gama Old skool pentru femei, fie din cea Low top pentru damă.

Colaj tanara cu fusta rosie si tricou galben si tanara cu jeansi si tricou rosu stand in fata unei usi din lemn cu scari


Colaj tanara in jeans si bocanci pe terenul de baschet si tanara cu jeansi si adidasi stand pe balustrada metalica

Dacă preferi ținutele sport pentru femei pentru că nu îți place căldura, atunci poți găsi și alternative de tricouri largi din colecția SuperDry, cu ajutorul cărora să îți creezi vestimentații versatile și, mai ales, lejere, în care să te simți în largul tău în vara aceasta.

Femeie cu fusta larga in studio

1.2. Ținute sport elegante pentru femei

Dacă locul de muncă nu te obligă să porți mereu haine office, atunci poți opta, în unele zile, pentru diverse alternative de ținute sport elegante. De asemenea, acestea sunt potrivite și în cazul în care mergi la un restaurant care nu impune un anumit dress code sau chiar la un garden party la care vrei să arăți bine și să te simți confortabil.

Astfel, poți alege chiar și o rochie uni mai lejeră, pe care să o porți cu o pereche de încălțăminte sport colorată. Adaugă o curea de damă în nuanța potrivită, o geantă pentru femei care să se asorteze și ești gata de ieșit din casă!

Tanara in rochie alba dandu-se pe skateboard pe strada, in fata unei case roz

De asemenea, varianta clasică de pantaloni de damă și o bluză pentru femei te poate scoate din multe încurcături, indiferent de ocazie. 

În sezonul cald, poți opta pentru o pereche de ochelari de soare de damă și pentru o pălărie feminină, iar iarna îți poți completa ținuta cu un pulover sau un cardigan pentru femei.

Tinere cu fusta mergand pe strada si tanara in rosu sprijinita de balustrada metalica



2. Ținute sport pentru bărbați

Domnii sunt, de asemenea, din ce în ce mai interesați de ținutele sport, care le oferă un look de excepție și confortul dorit indiferent de anotimp. Aceste outfituri sunt adesea preferate în detrimentul costumelor formale, în special dacă e vorba de o ieșire în oraș sau de diverse activități cotidiene.

Colaj haine barbat: jeansi, jacheta din piele, craniu, tricou

Colaj haine barbat cu accesorii: casti, caciula, tenisi, pantofi sport, geanta bocanci

Tricou rosu, fes, casti, ochelari de soare, jeansi, agende si bocanci pe parchet

 2.1. Ținute sport casual pentru bărbați

Atunci când pleacă în concediu, când ies cu băieții să vadă un meci sau când se întâlnesc cu prietenii pentru a-și petrece timpul liber, domnii pot opta pentru o ținută sport casual. Piesa de rezistență a acesteia poate fi chiar încălțămintea de calitate, asortată cu restul hainelor, de la branduri de renume, precum Superdry sau Vans.

Dacă este o ținută pentru sezonul estival, nu trebuie să lipsească un tricou pentru bărbați dintr-un material de calitate, care asigură respirația pielii, și o pereche de pantaloni scurți bărbătești.

Tanar in tricou negru stand pe trotoar la asfintit si tinand in mana un rucsac

Pentru anotimpurile mai friguroase, sunt recomandați pantalonii pentru bărbați și o bluză sau un hanorac bărbătesc care se asortează. Ținuta sport poate fi completată cu o căciulă masculină sau cu alte accesorii potrivite.


Barbat in jeansi cu placa de skateboard stand pe un bloc de piatra desenat cu grafitti

Colaj tanar cu geaca rosie stand in fata unui zid si tanar cu jeansi si fes care pozeaza pe stanci

2.2. Ținute sport elegante pentru bărbați

La fel ca în cazul femeilor, și domnii pot alege o ținută sport elegantă atunci când merg la serviciu, dacă mediul le permite, sau când participă la evenimente informale, atât în aer liber, cât și în spații închise.

Tanar imbracat cu tricou si camasa inflorata, stand pe palier sprijinit de scari

Pentru astfel de ocazii, se poate alege o cămașă bărbătească și încălțăminte Vans, fie din colecția Old skool pentru bărbați, fie din alte game de produse.

Barbar care coboara scari, in spate usa masiva din lemn

Dacă temperaturile vor fi mai scăzute, o astfel de ținută sport elegantă poate fi completată cu un pulover sau un cardigan pentru bărbați în nuanțe neutre sau cu o jachetă bărbătească dintr-o țesătură de calitate.

Foto: Shutterstock, Pexels