Desi inainte petrecerile in aer liber erau oricum populare, acum, dupa ce intreaga lume a trecut printr-o perioada dificila, tinerii tanjesc tot mai mult dupa astfel de ocazii. Petrecerile au fost intotdeauna pretext de socializare si distractie, dar si cea mai buna ocazie de a te face remarcat. Daca ti-ai pierdut inspiratia si nu stii cum sa te imbraci la petrecerile in aer liber din vara aceasta, esti in locul potrivit!

Cuprins:

  1. Tinute pentru petreceri in aer liber: ce trebuie sa stii
  2. De ce sa tii cont cand iti alegi tinuta pentru o petrecere in aer liber
  3. Articole must have pentru petrecerile in aer liber

1. Tinute pentru petreceri in aer liber: ce trebuie sa stii

Inainte de a te pregati pentru o petrecere, trebuie sa stii care este tema principala a acesteia.

Tocmai de aceea, inainte de a alege tinuta, tine cont de 3 lucruri:

  • Stil. De la petrecerile simple, la un gratar, pana la cele tematice, stilul unei petreceri va da tonul tinutei pe care trebuie sa o alegi.
  • Anotimp. E drept ca cele mai multe dintre petrecerile in aer liber au loc vara, insa nu este exclus ca acestea sa aiba loc si primavara sau toamna, cat vremea inca permite. Prin urmare, compune-ti tinuta avand si acest aspect in minte.
  • Locul. Daca mergi la o petrecere la mare, alege haine lejere, din materiale usoare, dar care sa te faca sa iesi in evidenta. Daca petrecerea este intr-o zona de munte, nu uita sa iti iei un hanorac cool, care sa iti tina de cald peste noapte.

Doar asa vei putea alege cea mai potrivita tinuta, iar outfit-ul tau va fi remarcat atat de ceilalti invitati, cat si de cei care-ti urmaresc din umbra profilul de pe Instagram.  

2. De ce sa tii cont cand iti alegi tinuta pentru o petrecere in aer liber

Inainte de a alege un outfit potrivit pentru un astfel de eveniment, gandeste-te la cele trei aspecte esentiale care te vor propulsa in centrul atentiei, nu doar atunci cand vine vorba de petreceri in aer liber, ci si atunci cand organizezi o simpla iesire la o terasa cu amicii. Iata care sunt acestea: 

  1. Marimea potrivita. A-ti alege hainele pe masura potrivita poate face diferenta in look-ul tau. O haina care se potriveste ca o manusa formei corpului va atrage toate privirile. Articolele prea stramte te vor face sa te simti incomod si iti pot dezavantaja silueta, pe cand cele supradimensionate te vor impiedica din a te simti in largul tau daca nu sunt potrivite contextului.


  1. Bun gust. Desi este usor sa te lasi dus de val, evita sa combini prea multe culori, materiale sau accesorii. 
       
  1. Materiale de calitate. Un articol dintr-un material de slaba calitate nu numai ca te va face sa te simti inconfortabil, dar se va și deteriora foarte repede si il vei arunca mai curand decat crezi. Alege materiale fine, care iti lasa pielea sa respire, cum este bumbacul.
    

    3. Articole must have pentru petrecerile in aer liber

    Indiferent de stilul petrecerii, de pretextul acesteia sau de locul in care are loc, exista trei elemente pe baza carora poti construi cea mai cool tinuta atunci esti in pana de idei:

    • Tricourile sunt atat de versatile incat pot atat sa completeze discret un outfit mai indraznet, cat si sa fie piesa centrala a unei tinute.

    -  Pentru ea: Combinatia dintre jeans si un tricou interesant va fi intotdeauna nu numai o alegere inspirata, dar si apreciata de cei din jur.

    - Pentru el: Indiferent de stilul petrecerii, un tricou polo pentru barbati se va potrivi de minune tinutei tale.

         

    • Sneakersii sunt cea mai buna alegere atunci cand vine vorba de petreceri in aer liber, unde vrei sa dansezi si sa te misti in voie. Sunt tot ce ti-ai putea dori atunci cand se aude muzica ta preferata!

    - Pentru ea: Daca este o petrecere mai speciala, poti alege combinatia de sneakers low top cu o rochie neagra si cu siguranta te vei face remarcata.

    - Pentru el: Orice combinatie aparent simpla, precum o pereche de blugi, un tricou si o pereche de Vans va atrage admiratia celor din jur.

    Accesoriu cool. Palaria nu numai ca este un accesoriu foarte modern, dar te va proteja si de caldura soarelui, daca mergi la o petrecere in timpul unei zile calduroase de vara.

    - Pentru ea: Fie ca alegi o palarie, fie ca alegi o sapca interesanta, asigura-te ca  aceasta se potriveste din punct de vedere cromatic cu restul tinutei. 

    - Pentru el: Nu poti da niciodata gres cu o sapca neagra cu un imprimeu fun. Daca se potriveste mai bine stilului tau, opteaza pentru o palarie sau pentru o bandana.

    Petrecerile in aer liber au devenit mai apreciate ca niciodata, asa ca nu rata ocazia de a socializa cu prietenii tai si de a atrage toate privirile prin tinuta ta. Alege haine care spun o poveste despre stilul tau si vei ajunge cu siguranta in centrul atentiei!

    Surse foto: Shutterstock.com, Pexels.com.