Iti mai amintesti cum v-ati cunoscut? Poate la inceput nu va suportati sau poate a fost „dragoste” la prima vedere. Oricum ar fi fost, ati ajuns sa treceti prin foarte multe impreuna: a fost acolo cand te-ai cuplat cu iubirea vietii tale, te-a ascultat cand aveai nevoie sa te descarci si ti-a dat servetele dupa ce te-ai despartit de fostul tau. Prietena ta cea mai buna a fost, este si va fi mereu acolo pentru tine. Prin urmare, merita sa ii faci un cadou din cand in cand ca sa iti arati aprecierea, fie ca este pentru marea petrecere de majorat, pentru o simpla zi de nastere sau pur si simplu fara un motiv anume. Gandeste-te la ce amintiri amuzante aveti si fa-i un cadou pe masura, ca sa radeti impreuna!


Cuprins


  1. De ce sa tii cont atunci cand ii faci un cadou celei mai bune prietene

  2. Idei de cadou pentru cea mai buna prietena in functie de ocazie

 

2.1. Cadouri pentru cea mai buna prietena facute manual
2.2. Cadouri pentru cea mai buna prietena de ziua ei
2.3. Idei de cadou pentru majoratul celei mai bune prietene

1. De ce sa tii cont atunci cand ii faci un cadou celei mai bune prietene 


   

Cu siguranta o cunosti foarte bine pe prietena ta cea mai buna. Insa, ca sa ii faci un cadou cu adevarat extraordinar, trebuie sa iei in considerare mai multe aspecte:


  • Amintiri amuzante - gandeste-te la cele mai frumoase momente petrecute alaturi de ea si la ce lucruri ar putea sa ii aduca aminte de ele;

  • Personalitatea ei - daca este o tipa energica si crazy, ii poti cumpara un tricou fun sau o borseta cu care sa mearga la festivaluri, iar daca este mai introvertita, te poti indrepta catre cel mai dragut set de ceai sau catre o esarfa care sa o reprezinte;

  • Lucrul pe care si-l doreste mult - iesiti impreuna prin oras la magazine si fii atenta la ce fel de lucruri se uita sau la ce i-a atras atentia cel mai tare. 


 2. Idei de cadou pentru cea mai buna prietena in functie de ocazie 

Orice ocazie este prielnica pentru un cadou, chiar si daca este doar o simpla zi de vineri. Poti sa ii cumperi cel mai frumos dar de ziua ei sau ii poti face un cadou handmade simbolic oricand, doar pentru a-ti arata aprecierea. 


 2.1. Cadouri pentru cea mai buna prietena facute manual 

 

Cadourile pentru prietena ta cea mai buna nu trebuie sa fie neaparat scumpe. Uneori, pur si simplu doar gestul conteaza. Asa ca de ce sa nu ii faci chiar tu un dar cu adevarat special? Iata cateva idei:


  • Fa-i o prajitura. 

Daca stii ca ii plac dulciurile, cu siguranta ai dat lovitura! Nu conteaza daca stii sa gatesti sau nu. In cazul in care prajitura se va arde, veti putea rade impreuna de asta.


  • Fa-i un colaj de poze. 

Da, este mai usor sa faci un colaj digital pe retelele de socializare, insa unul realizat de mana ta va ramane mereu o amintire frumoasa. Selecteaza cele mai interesante si amuzante poze cu voi doua si printeaza-le sau mergi la un centru foto si pune-le intr-un album. Nu uita sa scrii un mesaj dragut la inceput. 


  • Un borcan cu mesaje incurajatoare

Este tot ce are nevoie. Gandeste-te la ce ar avea nevoie sa auda in momentele grele, scrie mesajele pe biletele de hartie si pune-le intr-un borcan. Spune-i sa il deschida ori de cate ori nu se simte bine. 


2.2. Cadouri pentru cea mai buna prietena de ziua ei 

 

Oricat de bine o cunosti pe prietena ta, uneori este greu sa alegi cel mai bun cadou de ziua ei. Iata cu ce lucruri nu poti sa dai niciodata gres:


  • o rochie sau o jacheta cool pe care sa le foloseasca la sedintele voastre foto;

  • o carte care i-ar placea;

  • un card cadou la magazinul ei preferat din mall;

  • o sedinta de masaj la un salon.

 2.3. Idei de cadou pentru majoratul celei mai bune prietene 

 

Majoratul este poate cea mai importanta petrecere din viata cuiva. Este o ocazie perfecta sa te imbraci in cea mai cool rochie, sa iti faci acel machiaj nebun pe care nu l-ai incercat pana acum si sa te distrezi toata noaptea. Pentru aceasta ocazie, prietena ta cea mai buna merita un cadou care sa o faca sa isi aduca mereu aminte de petrecerea ei de majorat. De aceea, este indicat sa incluzi atat un cadou handmade facut din suflet, cat si ceva ce i-ar placea foarte mult, cum ar fi acea trusa de farduri pe care si-o dorea de cand a aparut, perechea de Vans care i-a tot facut cu ochiul sau acel boardgame pe care sa-l puteti juca impreuna la viitoarele petreceri alaturi de amici. 


Asadar, orice cadou ai alege pentru prietena cea mai buna, va fi o bucurie pentru ea. Indiferent ca este ceva simbolic sau o bluza fun, va fi cu siguranta cel mai genial cadou din lume. De ce? Pentru ca este de la tine. 


Sursa foto: Pexels.com.