EXTRA 20% la toate produsele SUPERDRY
POLITICA DE RETURNARE – Vgeneration.ro

POLITICA DE RETURNARE

Plata transportului pentru retur se achita integral de catre client. Returul se poate trimite prin orice firma de curierat sau accesand platforma Colete Online unde va puteti crea awb-ul si comanda un curier.

https://www.colete-online.ro/order/return/vgeneration

Produsele returnate trebuie expediate la adresa: KLG EUROPE LOGISTICS SRL, STRADA INDUSTRIILOR NR. 9 Autostrada A1 Bucuresti-Pitesti, km. 23,cod postal : 087015 , BOLINTIN-DEAL.

ATENTIE:
Vgeneration.ro nu accepta colete cu plata “Ramburs” sau “Colet la schimb”
Vgeneration.ro nu accepta colete expediate prin intermediul Postei Romane.

 

Expedierea se poate face prin intermediul oricarei companii de curierat sau prin platforma Colete Online, clientul va suporta costul de transport.

 

Pasii pentru realizarea unui retur:

  1. Verificati daca produsul prezinta etichetele sau elementele de autenticitate si daca termenul de retur se incadreaza in limita de 14 zile calendaristice. Nu se accepta produsele care nu prezinta etichetele sau elementele de autenticitate.
  2. Completati formularul de mai jos cu datele dumneavoastra.
  3. Puneti produsele, impreuna cu acest formular, in cutia in care s-a realizat expedierea sau intr-o alta cutie.

Rambursarea sumei aferente produsului returnat, rambursul se va procesa prin transfer bancar in contul comunicat in formularul atasat, in maxim 14 zile de la primirea coletului de retur.

In cazul in care comanda a fost achitata cu cardul, rambursarea va fi efectuata pe cardul de credit pe care l-ati utilizat la momentul achizitiei.

Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta pe email la adresa vgeneration@scgroup.ro sau telefonic la numarul 0766.572.266.

Descarca formularul retur 

Potrivit art. 4 alin.1 lit. b) Ordonantei de Urgenta 34/2014 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta, in maxim 14 zile calendaristice de la data primirii Produselor aveti dreptul de a denunta Contractul de Vanzare, de a returna Produsele si de a primi inapoi contravaloarea acestora.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunţa la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului

Aveti obligatia de a respecta pasii procedurii de retur, procedura explicata in formularul de retur livrat impreuna cu produsul.

Compania isi rezerva dreptul de a refuza returnarea acelor Produse care, prin natura lor nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid, cum ar fi, dar fara a ne limita la: lenjeria intima sau costume de baie,produse care nu prezinta eticheta de retur, produse a caror cutie protectoare a fost deteriorata sau lipseste, produse care prezinta urme de uzura ,produse a caror etichete au fost indepartate ,etc.

Compania are obligatia de a rambursa contravaloarea produsului in termen de maxim 14 de zile de la denuntarea Contractului, dar nu inainte de returnarea Produsului. Prin exceptie, daca in urma returnarii Produsului se constata ca acesta a fost deteriorat si nu mai poate fi comercializat ca nou, Compania isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea Produsului. De asemenea, Compania poate refuza returnarea Produsului daca nu este returnat in ambalajul original intact.

Returul pentru comenzile plasate online nu poate fi efectuat in magazinele fizice, ci exclusiv prin curier la adresa mentionata in prezentul regulament.

Modalitati de returnare

Pentru a face returul, trebuie sa fie completat formularul de retur.

Aveti optiunea de a crea awb-ul de retur si a comanda un curier accesand  link-ul de mai jos ,costul returului este achitat de catre client.

https://www.colete-online.ro/order/return/vgeneration

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutati, puteți lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu consultantul nostru pentru Suport Clienti printr-un email la vgeneration@scgroup.ro sau la numarul de telefon 0766.572.266

Daca renuntarea la cumparare se va face in mod repetat, atunci va fi considerata un abuz, Compania rezervandu-si dreptul de a nu mai accepta comenzi ulterioare.
Pentru orice intrebari sau nelamuriri nu ezitati sa ne contactati pe adresa vgeneration@scgroup.ro sau la numarul de telefon  0766.572.266.

ADRESA DE RETUR

KLG EUROPE LOGISTICS SRL, STRADA INDUSTRIILOR NR. 9 Autostrada A1 Bucuresti-Pitesti, km. 23,cod postal : 087015 , BOLINTIN-DEAL

Descarca formularul retur 

Duminica, Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata
Ianuarie, Februarie, Martie, Aprilie, Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie, Octombrie, Noiembrie, Decembrie
Nu sunt suficiente articole. A mai ramas doar [max]
Cosul tau

Nu sunt produse in cos

Continuă cumpărăturile

Adauga un mesaj Editati nota comenzii
Adauga un cupon