Returul este Gratuit

Produsele comandate pe www.vgeneration.ro pot fi returnate in mod Gratuit, daca si numai daca, indeplinesc urmatoarele conditii:
1. Produsul returnat trebuie expediat exclusiv prin Fan Curier la adresa: Str. Lipscani, nr. 76, Sector 3, Bucuresti, cod postal 030037.
In situatia in care expedierea se face catre o alta adresa, clientul va suporta costul de transport.
2. Returneaza produsul pe care nu il mai doresti in aceeasi stare in care a fost livrat. Asta inseamna: probat, dar nepurtat, fara pete, fara urme de uzura sau rupturi, inclusiv cu accesorii sau cutie. Gandeste-te ca urmatorul client se poate indragosti chiar de produsul returnat de tine. Etichetele sau elementele de autenticitate ale produselor trebuie sa fie intacte pentru ca produsul returnat sa fie receptionat.
3. Produsul poate fi returnat gratuit in maxim 30 de zile calendaristice de la primirea acestuia. In situatia in care termenul de 30 zile este depasit, produsul nu va fi acceptat si se va returna destinatarului. 
Descarca formularul retur 
Pasi pentru realizarea unui retur:
1. Verificati daca produsul prezinta etichetele sau elementele de autenticitate si daca termenul de retur se incadreaza in limita de 30 zile calendaristice.
2. Completati formularul alaturat cu datele dumneavoastra.
3. Introduceti produsul,impreuna cu acest formular, in cutia in care s-a realizat expedierea.
4. Sunati la FAN COURIER la numarul 021 9336 pentru a prelua coletul cu destinatia: SC Fashion Lifestyle&Distribution SRL, Str. Lipscani, nr. 76, Sector 3, Bucuresti, cod postal 030037. 

Returul produselor este gratuit doar daca livrarea este efectuata prin intermediul FAN COURIER. 

Pentru a genera AWB-ul de trimitere a coletului retur sunt disponibile doua optiuni:

1. Creare AWB si comanda online https://www.fancourier.ro/courier/
2. Trimiteti email catre comenzi@fancourier.ro care sa contina urmatoarele informatii: date expeditor, date destinatar, client plata, continut , greutate.
La client plata va rugam sa completati  'plata conform contract SC Fashion Lifestyle&Distribution SRL'.

Exemplu email:

Expeditor - Nume Prenume, adresa completa, numar telefon

Destinatar - SC Fashion Lifestyle&Distribution SRL, Str. Lipscani, nr. 76, Sector 3, Bucuresti, cod postal 030037. 

Client plata: plata destinatar, plata conform contract SC Fashion Lifestyle&Distribution SRL

continut - incaltaminte/imbracaminte

greutate-1kg

interval orara ridicare 11-17


5. (OPTIONAL) Contactati-ne telefonic la numerele 0766.572.266 sau via email la adresa office@vgeneration.ro pentru a anunta expedierea returului.

Descarca formularul retur 

Potrivit art. 4 alin.1 lit. b) Ordonantei de Urgenta 34/2014 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta, in maxim 14 zile calendaristice de la data primirii Produselor aveti dreptul de a denunta Contractul de Vanzare, de a returna Produsele si de a primi inapoi contravaloarea acestora.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunţa la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului

Aveti obligatia de a respecta pasii procedurii de retur, procedura explicata in formularul de retur livrat impreuna cu produsul.

Compania isi rezerva dreptul de a refuza returnarea acelor Produse care, prin natura lor nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid, cum ar fi, dar fara a ne limita la: lenjeria intima sau costume de baie,produse care nu prezinta eticheta de retur, produse a caror cutie protectoare a fost deteriorata sau lipseste, produse care prezinta urme de uzura ,produse a caror etichete au fost indepartate ,etc.

Compania are obligatia de a rambursa contravaloarea Produsului in termen de maxim 14 de zile de la denuntarea Contractului, dar nu inainte de returnarea Produsului. Prin exceptie, daca in urma returnarii Produsului se constata ca acesta a fost deteriorat si nu mai poate fi comercializat ca nou, Compania isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea Produsului. De asemenea, Compania poate refuza returnarea Produsului daca nu este returnat in ambalajul original intact.

Modalitati de returnare

Pentru a face returul, nu este obligatoriu sa fie completat formularul de retur.

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutati, puteți lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu consultantul nostru pentru Suport Clienti, Andreea Sporis printr-un email la office@vgeneration.ro sau la numarul de telefon 0766.572.266

Daca renuntarea la cumparare se va face in mod repetat, atunci va fi considerata un abuz, Compania rezervandu-si dreptul de a nu mai accepta comenzi ulterioare.
Pentru orice intrebari sau nelamuriri nu ezitati sa ne contactati pe adresa office@vgeneration.ro sau la numarul de telefon  0766.572.266.

ADRESA DE RETUR

Str. Lipscani, nr. 76, Bucuresti, Sector 3, Cod Postal 030037

Descarca formularul retur