POLITICA DE RETURNARE – Vgeneration.ro

POLITICA DE RETURNARE

Produsele se pot returna GRATUIT DOAR PRIN FAN CURIER, accesand: https://retur.fancourier.ro/generare-retur-curier/1242222 , unde puteti crea awb-ul pentru curier.

Daca alegeti sa efectuati returul cu alt serviciu de curierat, costurile returului vor fi suportate de dumneavoastra.

Pasii pentru realizarea unui retur:

  1. Verificati daca produsul prezinta etichetele sau elementele de autenticitate si daca termenul de retur se incadreaza in limita de 14 zile calendaristice. Nu se accepta produsele care nu prezinta etichetele sau elementele de autenticitate.
  1. Completati formularul de mai jos cu datele dumneavoastra. Descarca formularul retur 
  1. Puneti produsele, impreuna cu acest formular, in cutia in care s-a realizat expedierea sau intr-o alta cutie. Recomandarea noastra este sa utilizati cutia in care a fost expediat produsul, aceasta are sigiliu dublu pentru a putea fi refolosita.

Rambursarea sumei aferente produsului returnat: rambursul se va procesa prin transfer bancar in contul comunicat de dvs in formularul de retur , in maxim 14 zile calendaristice de la primirea coletului retur.

In cazul in care comanda a fost achitata cu cardul, rambursarea va fi efectuata pe cardul de credit pe care l-ati utilizat la momentul achizitiei.

Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta pe email la adresa vgeneration@scgroup.ro sau telefonic la numarul 0766.572.266.

Aveti obligatia de a respecta pasii procedurii de retur, procedura explicata si in formularul de retur livrat impreuna cu produsul.

Compania isi rezerva dreptul de a refuza returnarea acelor Produse care, prin natura lor nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid, cum ar fi, dar fara a ne limita la: lenjeria intima sau costume de baie,produse care nu prezinta eticheta de retur, produse a caror cutie protectoare a fost deteriorata sau lipseste, produse care prezinta urme de uzura ,produse a caror etichete au fost indepartate ,etc.

Compania are obligatia de a rambursa contravaloarea produsului in termen de maxim 14 de zile calendaristice de la momentul primirii coletului de la curier, nu se poate efectua plata  Prin exceptie, daca in urma returnarii Produsului se constata ca acesta a fost deteriorat si nu mai poate fi comercializat ca nou, Compania isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea Produsului. De asemenea, Compania poate refuza returnarea Produsului daca nu este returnat in ambalajul original intact.

Atentie, va rugam sa nu lipiti cu banda adeziva awb-ul pe cutia originala a produsului, recomandarea noastra este sa fie returnat in cutia in care a fost expediat pentru a impiedica refuzarea coletului returnat.

Modalitati de returnare

Pentru a face returul, este obligatoriu sa fie completat formularul de retur.

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutati, puteți lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu consultantul nostru pentru Suport Clienti, printr-un email la vgeneration@scgroup.ro sau la numarul de telefon 0766.572.266

Daca renuntarea la cumparare se va face in mod repetat, atunci va fi considerata un abuz, Compania rezervandu-si dreptul de a nu mai accepta comenzi ulterioare.
Pentru orice intrebari sau nelamuriri nu ezitati sa ne contactati pe adresa vgeneration@scgroup.ro sau la numarul de telefon  0766.572.266.

ADRESA DE RETUR

KLG EUROPE LOGISTICS SRL, STRADA INDUSTRIILOR NR. 9 Autostrada A1 Bucuresti-Pitesti, km. 23,cod postal : 087015, BOLINTIN-DEAL.


Descarca formularul retur 

Duminica, Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata
Ianuarie, Februarie, Martie, Aprilie, Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie, Octombrie, Noiembrie, Decembrie
Nu sunt suficiente articole. A mai ramas doar [max]
Cosul tau

Nu sunt produse in cos

Continuă cumpărăturile

Adauga un mesaj Editati nota comenzii
Adauga un cupon