`. Livrare si plata – Vgeneration.ro

Cos

  • Nu sunt produse in cos

Livrare si plata

Livrarea produselor comandate se face prin intermediul firmei de curierat rapid Fan Courier Express SRL cu sediul in Bucuresti, Sos. Fabrica de Glucoza, nr.11C, sector 2, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/4014/2001, cod fiscal RO13838336, nr. telefon 021.9336, email customer@fancourier.ro.

Livrare este gratuita la comenzi peste 300 lei. Pentru comenzile sub 300 lei, se adauga taxa de livrare de 12 lei. Valabil pentru orice localitate din Romania,

Comenzile inregistrate sunt confirmate si expediate in aproximativ 3-10 zile lucratoare.

Livrarea comenzii se face la domiciliu, pe baza adresei comunicate de client. Adresa de facturare trebuie sa corespunda in totalitate cu adresa de livrare. In cazul in care adresele nu corespund, clientul isi asuma in totalitate raspunderea pentru eventuale probleme intampinate in procesul de livrare.

VGeneration expediaza comenzi doar pe teritoriul Romaniei, prin intermediul Fan Courier. Mentionam ca Fan Courier este o companie independenta cu propriul ritm de lucru si propriile proceduri, asupra carora nu putem interveni. Cat timp coletul este in posesia celor de la Fan Courier, nu raspundem de termenul de procesare/returnare extins daca depaseste termenul initial mentionat pe site-ul nostru. 

Metode de plata

Plata RAMBURS

Plata Ramburs se face in numerar, la primirea coletului de catre dumneavoastra. Pretul produselor prezentate este exprimat in RON si include T.V.A.

Plata CARD

Vgeneration.ro are implementata solutia de plata online Mobilpay www.mobilpay.ro

Pentru plata cu cardul nu va fi perceput nici un comision suplimentar.

Pentru orice intrebari sau nelamuriri nu ezitati sa ne contactati pe adresa office@vgeneration.ro sau la numarul de telefon +40766.572.266. 

 

Cumparare directa

Din magazinele VANS din AFI Cotroceni, ParkLake si Baneasa Shopping City, VGeneration Sun Plaza, New Era AFI Cotroceni, Superdry Baneasa, Vgeneration Iulius Timisoara, New Era Iulius Timisoara, Superdry Iulius Town si Superdry Iulius Cluj.

 

Acceptand Termenii si Conditiile in momentul plasarii comenzi, confirmati ca sunteti de acord si cu informatiile mentionate mai sus. 

Ca urmare a instituirii stării de urgență și a recomandărilor autorităților de a păstra o distanță de minimum 2 metri față de persoanele din jur, va informăm că începând cu data de 1.04.2020, FAN Courier lansează Livrarea Contactless pentru toate expedițiile care nu au ramburs în cont sau ramburs numerar.

Fluxul Livrării Contactless:

  1. În ziua livrării, destinatarul va primi un SMS în care se va regăși un cod PIN. La momentul livrării, curierul va solicita destinatarului codul PIN și îl va introduce în PDA. PIN-ul va înlocui semnătura fizică de pe AWB, deci nu va mai fi necesară semnarea și preluarea AWB-ului fizic.

 

  1. Dacă destinatarul nu a primit SMS cu PIN-ul, curierul ii va solicita acestuia C.I. pentru preluarea seriei și numărului.       

      

Excepții:

  • În cazul în care destinatarul nu are cod PIN și refuză prezentarea seriei și numărului C.I. se va opta pentru semnătura fizică;
  • Dacă destinatarul nu are cod PIN, nu dorește să prezinte seria și numărul C.I. și nici nu dorește să semneze fizic AWB-ul, se va aloca status “Refuz confirmare” pentru expediția respectivă și va fi returnată automat către expeditor. 
Vă mulțumim pentru înțelegere!
FAN Courier
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor