Livrare si plata – Vgeneration.ro

Cos

  • Nu sunt produse in cos

Livrare si plata

Livrarea produselor comandate se face prin intermediul firmei de curierat rapid Fan Courier Express SRL cu sediul in Bucuresti, Sos. Fabrica de Glucoza, nr.11C, sector 2, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/4014/2001, cod fiscal RO13838336, nr. telefon 021.9336, email customer@fancourier.ro.

Transportul comenzilor este de 15 lei, indiferent de valoarea comenzii. Valabil pentru orice localitate din Romania. 

Comenzile inregistrate sunt confirmate si expediate in aproximativ 3-10 zile lucratoare de la plasarea ei.

Livrarea comenzii se face la domiciliu, pe baza adresei comunicate de client. Adresa de facturare trebuie sa corespunda in totalitate cu adresa de livrare. In cazul in care adresele nu corespund, clientul isi asuma in totalitate raspunderea pentru eventuale probleme intampinate in procesul de livrare.

VGeneration expediaza comenzi doar pe teritoriul Romaniei, prin intermediul Fan Courier. Mentionam ca Fan Courier este o companie independenta cu propriul ritm de lucru si propriile proceduri, asupra carora nu putem interveni. Cat timp coletul este in posesia celor de la Fan Courier, nu raspundem de termenul de procesare/returnare extins daca depaseste termenul initial mentionat pe site-ul nostru. 

Metode de plata

Plata RAMBURS

Plata Ramburs se face in numerar, la primirea coletului de catre dumneavoastra. Pretul produselor prezentate este exprimat in RON si include T.V.A.

Plata CARD

Vgeneration.ro are implementata solutia de plata online Mobilpay mobilpay.ro, cea mai sigura si eficienta metoda de plata din Romania (sistem antifrauda proprietar, 3D Secure, PCI DSS Level1).

Optiuni multiple de plata: card de debit/credit (Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, JCB, Diners Club).

Pentru plata cu cardul nu va fi perceput nici un comision suplimentar.

Pentru orice intrebari sau nelamuriri nu ezitati sa ne contactati pe adresa vgeneration@scgroup.ro sau la numarul de telefon +40766.572.266. 

CARDURI DE CUMPARATURI CU PLATA IN RATE

Pot fi utilizate urmatoarele carduri de cumparaturi cu plata in RATE:

Alpha Bank

Prin cardul de cumparaturi Alpha Bank beneficiezi de la 1,2 sau 3 rate fara dobanda la orice comanda.

Pentru asistenta poti apela, Tel Verde: 08008 alpha (08008 25742) – apel gratuit Telekom Romania; *alpha (*25742) – Orange si Vodafone.

Banca Transilvania

Prin cardurile de credit STAR de la Banca Transilvania beneficiezi de 1,2 sau 3 rate fara dobanda la orice comanda.

Pentru asistenta, poti contacta banca la:  TelVerde: 0800 80 2273 (gratuit, din orice retea nationala, fixa sau mobila)  *8028 (din orice retea nationala, fixa sau mobila) sau la numarul 0264.594.337, apelabil din orice retea, inclusiv international.

BRD Finance

Prin cardul de credit BRD Finance beneficiezi de 1,2 sau 3 rate  fara dobanda la orice comanda.

InfoTEL BRD Finance: 021-301.48.30  (numar cu tarif normal) si alege direct tasta 4 din meniul principal.

Credit Europe Bank

Prin cardul de credit Card Avantaj beneficiezi de 1,2 sau3 rate fara dobanda la orice comanda.

Pentru asistenta CardAvantaj: CEBLine: 0801.000.000 (Romtelecom) sau 0750.000.000.

Garanti Bank

Prin cardul de credit Bonus Card beneficiezi de 1,2 sau3 rate fara dobanda la orice comanda.

Pentru asistenta Bonus Card apelati Serviciul de Relaţii Clienti la numarul +40 21 200 94 94.

La plasarea comenzii cu carduri de cumparaturi cu plata in RATE valoarea comenzii va fi retrasa integral de pe card, urmand sa platiti ulterior in rate catre banca emitenta a cardului, in functie de numarul de rate ales.

 

Cumparare directa

Din magazinele VANS din AFI Cotroceni, ParkLake, MegaMall si Baneasa Shopping City, VGeneration Sun Plaza, New Era AFI Cotroceni, Superdry Baneasa, Vgeneration Iulius Timisoara, New Era Iulius Timisoara, Superdry Iulius Town Timisoara si Superdry Iulius Cluj.

 

Acceptand Termenii si Conditiile in momentul plasarii comenzi, confirmati ca sunteti de acord si cu informatiile mentionate mai sus. 

 

Ca urmare a instituirii stării de urgență și a recomandărilor autorităților de a păstra o distanță de minimum 2 metri față de persoanele din jur, va informăm că începând cu data de 1.04.2020, FAN Courier lansează Livrarea Contactless pentru toate expedițiile care nu au ramburs în cont sau ramburs numerar.

Fluxul Livrării Contactless:

  1. În ziua livrării, destinatarul va primi un SMS în care se va regăși un cod PIN. La momentul livrării, curierul va solicita destinatarului codul PIN și îl va introduce în PDA. PIN-ul va înlocui semnătura fizică de pe AWB, deci nu va mai fi necesară semnarea și preluarea AWB-ului fizic.

 

  1. Dacă destinatarul nu a primit SMS cu PIN-ul, curierul ii va solicita acestuia C.I. pentru preluarea seriei și numărului.       

      

Excepții:

  • În cazul în care destinatarul nu are cod PIN și refuză prezentarea seriei și numărului C.I. se va opta pentru semnătura fizică;
  • Dacă destinatarul nu are cod PIN, nu dorește să prezinte seria și numărul C.I. și nici nu dorește să semneze fizic AWB-ul, se va aloca status “Refuz confirmare” pentru expediția respectivă și va fi returnată automat către expeditor. 

 

 

CUM CUMPĂR?

Pentru a putea cumpara produse de pe VGeneration.ro trebuie sa va creati un cont de utilizator si apoi sa efectuati comanda produselor, dupa ce v-ati logat.

Accesand link-ul “Creaza Cont” de pe pagina principala, veti fi directionati catre un formular unde puteti completa Numele, Emailul si Parola dumneavoastra.

Dupa inregistrare, trebuie sa alegeti cel putin 1 produs de pe site si sa il adaugati in Cosul de Cumparaturi.

Dupa ce ati adaugat in cos toate produsele dorite, accesati “Cosul de Cumparaturi” si apoi “Finalizeaza Comanda”.

Dupa apasare se va incarca pagina pe care completati detaliile de livrare, metoda de plata si rezumatul comenzii. Asigurati-va ca toate datele sunt corecte, deoarece nu raspundem de colete in cazul erorilor produse de client, iar relivrarea unui colet cu transport gratuit initial va fi achitata de catre client.

Dupa verificare apasati “Finalizare Comanda”.

Toate datele vor fi trimise catre noi pentru a putea efectua comanda. Dupa apasare veti primi un email de confirmare a comenzii cu rezumatul ei.

 

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor