Fluxul Livrării Contactless:

  1. În ziua livrării, destinatarul va primi un SMS în care se va regăși un cod PIN. La momentul livrării, curierul va solicita destinatarului codul PIN și îl va introduce în PDA. PIN-ul va înlocui semnătura fizică de pe AWB, deci nu va mai fi necesară semnarea și preluarea AWB-ului fizic.

 

  1. Dacă destinatarul nu a primit SMS cu PIN-ul, curierul ii va solicita acestuia C.I. pentru preluarea seriei și numărului.       

      

Excepții:

  • În cazul în care destinatarul nu are cod PIN și refuză prezentarea seriei și numărului C.I. se va opta pentru semnătura fizică;
  • Dacă destinatarul nu are cod PIN, nu dorește să prezinte seria și numărul C.I. și nici nu dorește să semneze fizic AWB-ul, se va aloca status “Refuz confirmare” pentru expediția respectivă și va fi returnată automat către expeditor. 

 

 

CUM CUMPĂR?

Pentru a putea cumpara produse de pe VGeneration.ro trebuie sa va creati un cont de utilizator si apoi sa efectuati comanda produselor, dupa ce v-ati logat.

Accesand link-ul “Creaza Cont” de pe pagina principala, veti fi directionati catre un formular unde puteti completa Numele, Emailul si Parola dumneavoastra.

Dupa inregistrare, trebuie sa alegeti cel putin 1 produs de pe site si sa il adaugati in Cosul de Cumparaturi.

Dupa ce ati adaugat in cos toate produsele dorite, accesati “Cosul de Cumparaturi” si apoi “Finalizeaza Comanda”.

Dupa apasare se va incarca pagina pe care completati detaliile de livrare, metoda de plata si rezumatul comenzii. Asigurati-va ca toate datele sunt corecte, deoarece nu raspundem de colete in cazul erorilor produse de client, iar relivrarea unui colet cu transport gratuit initial va fi achitata de catre client.

Dupa verificare apasati “Finalizare Comanda”.

Toate datele vor fi trimise catre noi pentru a putea efectua comanda. Dupa apasare veti primi un email de confirmare a comenzii cu rezumatul ei.