Anul trecut, ne-am alaturat initiativei #mergdescult pentru a ajuta fundatia World Vision sa stranga donatii in scopul cumpararii unei perechi de incaltaminte pentru fiecare copil care nu are cu ce merge la scoala.

Anul acesta, ne alaturam din nou, pentru ca au ramas peste 10.000 de copii care nu au primit incaltaminte de iarna, dar vor sa mearga la scoala. Insa nu o pot face fara sprijinul nostru.

Doneaza si tu 4 euro prin SMS la 8849 cu textul ÔÇ×GHETEÔÇŁ sau pe┬áhttps://worldvision.ro/mergdescult/┬áorice suma doresti tu si schimba alaturi de noi aceasta realitate!

 

 

In fiecare iarn├ú zeci de mii de copii merg la ╚Öcoal─â ├«n ├«nc─âl╚Ť─âri stricate, ├«nvechite sau total nepotrivite. Sau renun╚Ť─â s─â mai mearg─â pentru c─â r├ód copiii de ei.

Un copil care tr─âie╚Öte ├«n s─âr─âcie extrem─â cre╚Öte cu riscul de a nu se putea integra niciodat─â ├«ntr-o societate care i-a neglijat drepturile elementare la hran─â, educa╚Ťie ╚Öi s─ân─âtate.

25% dintre locuitorii de la sat au doar 4 clase. O ╚Ťar─â cu o rat─â de p─âr─âsire timpurie a ╚Öcolii ridicat─â se va confrunta cu probleme economice ╚Öi sociale, legate de for╚Ťa de munc─â ╚Öi somaj, de coeziune social─â ╚Öi de competitivitate ├«n general.

 Doneaza acum!