Anul trecut, ne-am alaturat initiativei #mergdescult pentru a ajuta fundatia World Vision sa stranga donatii in scopul cumpararii unei perechi de incaltaminte pentru fiecare copil care nu are cu ce merge la scoala.

Anul acesta, ne alaturam din nou, pentru ca au ramas peste 10.000 de copii care nu au primit incaltaminte de iarna, dar vor sa mearga la scoala. Insa nu o pot face fara sprijinul nostru.

Doneaza si tu 4 euro prin SMS la 8849 cu textul „GHETE” sau pe https://worldvision.ro/mergdescult/ orice suma doresti tu si schimba alaturi de noi aceasta realitate!

 

 

In fiecare iarnã zeci de mii de copii merg la școală în încălțări stricate, învechite sau total nepotrivite. Sau renunță să mai meargă pentru că râd copiii de ei.

Un copil care trăiește în sărăcie extremă crește cu riscul de a nu se putea integra niciodată într-o societate care i-a neglijat drepturile elementare la hrană, educație și sănătate.

25% dintre locuitorii de la sat au doar 4 clase. O țară cu o rată de părăsire timpurie a școlii ridicată se va confrunta cu probleme economice și sociale, legate de forța de muncă și somaj, de coeziune socială și de competitivitate în general.

 Doneaza acum!