Costa Mesa, CALIF. (4 februarie 2020) - Vans, brandul original de sporturi de acțiune și promotor al exprimarii creative, este mândru sa anunte parteneriatul cu designerul de modă din New York, Sandy Liang, pentru o colecție în ediție limitată, care a debutat pe 21 februarie. Cunoscută pentru amestecarea materialelor, culorilor și imprimeurilor intr-un mod îndrăzneț, dar tineresc, Liang isi pune amprenta propriului design atat pe încălțăminte Vans, cat si pe îmbrăcăminte și accesorii. Liang se inspiră din orașul ei natal Bayside, Queens, de la bunica ei și din asa zisa zestre primita mostenire, iar colecția cu Vans întruchipează magnetismul și caracterul jucaus al acelor influențe creative de-a lungul vieții.

https://vgeneration.ro/collections/vans-x-sandy-liang-1
 
„Sa vad cum ideile mele prind viață într-o colecție atât de iconică de încălțăminte și îmbrăcăminte este un vis devenit realitate”, a spus Sandy Liang. „Această colecție întruchipează starea de vis jucăușă a anilor nouăzeci, precum și stilul vazut pe strazile din centrul orașului New York.”

Pe încălțămintea din colectia Vans x Sandy Liang, materialele joacă un rol definitoriu. De la imprimeuri ghepard tip fleece până la sireturi brodate cu numele artistei, o pereche mai interesanta decat alta. 

Imbrăcămintea și accesoriile Vans x Sandy Liang încapsulează perfect nostalgia anilor 90 prin utilizarea tonurilor de marmură, iconografie cu fluturi și detalii cu inele metalice. Piesele cheie includ hanoracul Hoodie Sandy BF, care are un fit larg si prezinta inele pe gluga. Pentru aspectul suprem al anilor '90, pantalonii Sandy Plush oferă confortul suprem, ca un omagiu pentru costumele de inspirație sport, iar tricoul Sandy Polo Lotus are un fit cropped in stilul retro destul de familiar. Completați look-ul cu accesoriul ideal: borseta Sandy Fanny cu lanț si broderii premium de branding.

https://vgeneration.ro/collections/vans-x-sandy-liang-1

https://vgeneration.ro/collections/vans-x-sandy-liang-1

https://vgeneration.ro/collections/vans-x-sandy-liang-1

Articol realizat de Andreea Miclaus.