Pentru a realiza imprimeurile din aceasta colectie, Vans a folosit o grafica inspirata din personajele Super Mario Bros., Duck Hunt, Donkey Kong, Legend of Zelda, precum si din primele console Nintendo Entertainment System. Colectia este disponibila si in Romania in toate magazinele Vans din (Baneasa Shopping City, Afi Palace Cotroceni, Mega Mall, Sun Plaza) si se adreseaza atat adultilor, cat si copiilor, dar mai ales fanilor Nintendo de toate varstele!

Modelele de pantofi Authentic au fost imprimate cu elemente din Mushroom Kingdom, Super Mario Bros si Goomba, precum si Princess Peach, Duck Hunt si Donkey Kong. Clasicii Slip-On amintesc de The Legend of Zelda, iar Sk8-HI, Old Skool si Sk8-Hi Slim aduc un omagiu culorilor consolelelor video. Detaliile includ logo-urile Nintendo, iar pe talpa este imprimat „Game Over”!

Pentru un look Vans x Nintendo din cap pana in picioare, sunt disponibile si maiouri , tricouri, rucsacuri, genti, soste si sepci cu imprimeurile pixelate. In plus, brand-ul ii invita si pe cei din tanara generatie sa descopere Nintendo printr-o colectie super-fun dedicata copiilor din care fac parte modele de pantofi Sk8-Hi Zip, Slip-On si Authentic cu Mario Kart si Super Mario.