Vans a lansat vineri (2 noiembrie) noua sa colectie: Space Voyager, care sarbatoreste 60 de cand NASA s-a nascut, a ajuns in spatiu, a facut multe descoperiri fascinante si a ajuns sa detina cele mai ravnite pozitii in cadrul companiei... de pe planeta!

"Vans comemorează NASA cu o colectie de incaltaminte si imbracaminte in onoarea ei, acordand omagiu celor sase decenii de explorare si descoperire a spatiului", a declarat compania intr-o comunicat recent.

Colectia Space Voyager, care va fi disponibila saptamana aceasta in magazinul Vans Baneasa si pe www.vgeneration.ro, include cateva perechi de incaltaminte inspirate din colectia de costume a astronautilor. Capsula cuprinde modelele Vans Sk8-Hi MTE, Old Skool și Classic Slip-On si sunt disponibile atat pentru adulti, cat si pentru copii.

„Capsula aduce un tribut cosmic configuratiei nemuritoare Vans” – ne spun sursele.

Colectia include doua perechi high-top cu insigna rotunda oficiala de culoare rosie, alba si albastra NASA si doua perechi de pantofi care incorporeaza logoul agentiei spatiale scris cu fontul Worm. Modelul clasic Old Skool vine atat pe alb, cat si pe portocaliu aprins, precum culorile specifice Apollo si ale altor accesorii spatiale.

Incaltamintea Space Voyager imprumuta de asemenea de la garderoba astronautilor patch-uri tematice brodate interschimbabile, ce includ insignele echipajului Apollo 11, sigla Spacewalker pentru permisul extra-vehiculului (EVA) si o insigna care reprezinta sondele robotizate ale laboratorului de propulsie Jet.

Modelele pentru copii venite direct din spatiu includ pantofi Slip-On cu un imprimeu inspirat dintr-o galaxie indepartata si intunecata, dar si pantofi cu sireturi si talpa bocancilor de astronauti.

Vans se asigura intotdeauna sa creezi si imbracaminte sau accesorii care se potrivesc cu incaltamintea, iar colectia include o jacheta captusita cu insigne Apollo 11, care comemoreaza aniversarea a 50 de ani de la primii pasi ai umanitatii pe suprafata lunii si un rucsac care evoca unitatile de supravietuire pe care Neil Armstrong si Buzz Aldrin le-au purtat pe lună.

Jachete, hanorace si tricouri completeaza capsula Space Voyager, cu motto-ul: "For the Benefit of All."

Vans este cea mai recenta companie de imbracaminte si incaltaminte care a creat o linie cu tematica NASA, iar designerul de streetwear Heron Preston si-a prezentat colectia inspirata de agentia spatiata in luna iulie.

The National Aeronautics and Space Administration, sau NASA, a fost infiintata la 29 iulie 1958, odata cu semnarea legislatiei de catre presedintele Dwight D. Eisenhower. Cu sase decenii dupa ziua deschiderii oficiale a companiei, NASA sarbatoreste cea de-a 60-a aniversare pe 1 octombrie 2018, iar Vans celebreaza impreuna cu aceasta 60 de ani de evolutie a umanitatii in spatiu, printre stele.

vansxnasa_colectie_noua_vans_vgeneration

 

Articol realizat de Andreea Miclaus.