Cu influenta creativa a lui Lizzie Armanto, membra a echipei globale de skateri, Vans Pro Skate revine cu o noua abordare a siluetei Era Pro alaturi de cateva articole de imbracaminte asortate. De data aceasta, culoarea specifica este rozul nostalgiei - Nostalgia Rose - in colectia plina de culoare de toamna ce cuprinde imbracaminte, accesorii si o pereche de Era Pro. Lizzie este deja cunoscuta pentru aportul creativ plin de sclipici pe care il aduce in piesele ei unice, iar aceasta colectie nu face exceptie la regula - initialele numelui ei se regasesc pe limba pantofului, alaturi de floarea desenata de mana pe talpa interioara.
Noul Era Pro semnat Lizzie Armanto are botul negru din piele intoarsa si panelurile superioare de panza in tonuri de roz. Tehnologia inovativa Pro include suporturi UltraCush HD de sustinere pentru cel mai inalt nivel de amortizare la impact si un strat imbunatatit Duracap in zone cu abraziune inalta pentru durabilitate pe termen lung si fit consistent.
O parte din colectie soseste si in Romania si este deja disponibila in magazinele Vans ParkLake, Baneasa, Afi Cotroceni si online.

Articol realizat de Andreea Miclaus.