Vans x Electric Castle 7 – Vgeneration.ro

Cos

  • Nu sunt produse in cos

Vans x Electric Castle 7

Vara aceasta, Vans si Electric Castle colaboreaza pentru a oferi cea mai creativa si colorata experienta celor ce prefera sa se distreze in mod regal, la festivalul Electric Castle 7. 

In urma concursului online, Vans Electric Custom, prin care cei mai talentati si creativi tineri au sansa de a castiga bilete la Electric Castle 7, Vans Romania aduce culoare si in cadrul festivalului, in zona Courtyard, unde tine concursuri de personalizare non-stop pe toata perioada festivalului, pentru a oferi 10 perechi de Vansi personalizati pe zi. 

Alaturi de echipa Vans au fost prezenti la eveniment 2 tineri artisti: Alina Anghel si George Beschea, care au personalizat incaltamintea Vans pe tema festivalului Electric Castle pentru castigatorii concursului. Daca ai o pereche de Vansi pe care doresti sa o customizezi in orice fel, le poti lasa un mesaj pe Instagram.

Vans Electric Custom promoveaza creativitatea, originalitatea si libertatea de exprimare, valori pe care Vans le are la baza inca de cand s-a nascut, in 1966, in California. Daca nu ai fost la stand-ul nostru Vans in timpul festivalului, iata mai jos cum a decurs activitatea noastra si, nu uita, te asteptam la anul!

Foto Vansi: Alexandru Anchidin

ALBUM FOTO


Articol realizat de Andreea Miclaus.

Related Articles

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicata. Câmpurile marcate sunt obligatorii *