Vans și-a unit forțele cu emblematicul brand Skateboard Baker pentru a crea o colecție de îmbrăcăminte și încălțăminte care sărbătorește istoricul și identitățile ambelor mărci de skateboarding.
Dispunând de o selecție unică de culori exclusiviste în Old Skool Pro, Slip-On Pro, SK8-Hi Pro și Style 112 Pro, dar și piese vestimentare colaborative precum Authentic Chino Pro și un pulover Vans x Baker, fiecare piesă din acest colectie este conceputa pentru a face fata tuturor provocarilor tale.

Colectia este disponibila in magazinele Vans Baneasa, Afi Cotroceni, ParkLake, Mega Mall si VGeneration Sun Plaza.

Construite de la zero cu aport de la echipele de skateri Vans și Baker, fiecare dintre cele patru stiluri de încălțăminte Pro include suporturi UltraCush HD de susținere, care conferă cel mai înalt nivel de amortizare la impact ce nu se deterioreaza in timp și straturi Duracap pe deasupra zonelor cu abraziune ridicată pentru longevitate și stabilitate.
Pantalonii Chino Pro autentici, oferiți într-o culoare albă de excepție, sunt construiți dintr-un amestec de poli-bumbac, cu un croi drept, cusături duble, buzunar ascuns și tehnologie Silvadur anti-microbiană pentru protejarea țesăturii și menținerea prospețimii între spalari. Colectia vine si cu un pulovere cu glugă negru Vans x Baker.

Fondat la intersecția dintre East Broadway și Warner Avenue, acest parteneriat aduce un omagiu motto-ului Vans „Off The Wall” din 1966 și premizei Baker „Giving Skateboarding a Bad Name” din 2000. Ambele fiind branduri influente in construirea imaginii skateboarding-ului și cultura sa ireverentă prin muzică, modă și artă, Vans și Baker Skateboards, în mod sigur, găzduiesc unii dintre cei mai cunoscuți profesioniști din lume, inclusiv Dustin Dollin, Rowan Zorilla, Tyson Peterson și cel mai nou Baker pro, Kader Sylla.

 

Articol realizat de Andreea Miclaus.