Se stie deja ca Vans joaca doar dupa propriile reguli. Cele mai populare siluete Vans - Old Skool si Slip-on - nu s-au schimbat de ani buni, iar Vans e destul de cunoscut pentru faptul ca nu tine pasul cu trendurile. Asta e ceea ce face ca Vans sa fie Vans. Dar asta nu inseamna ca brandului nu ii place sa experimenteze.

Noul sneaker, Vans Varix, arata ca o combinatie dintre pantoful de skate de la inceputurile brandului si noul trend de incaltaminte asa-zis ''urata'', pe care il vedem pe toate podiumurile din ultimii ani. Suprafata pantofului cu nenumarate paneluri de diferite culori este un statement, avand cel putin 9 culori pe un pantof. Sunt si modele cu mai putine culori (sau, cel putin, culori mai putin contrastante), cum ar fi tonuri de vanilla in intregime sau marshmallow white. Insasi silueta este o reinventare a vechiului Vans din perioada 1990-2000, dar cu un update solid al tehnologiei, in special adaptarea talpii Wafflecup. Inutil sa mentionam cat de mare este plusul de confort fata de vechiul pantof. 

Vans Varix a ajuns si in Romania si este disponibil in magazinele Vans Baneasa, ParkLake, Mega Mall si Afi Cotroceni pe diferite culori. Shop online Vans Varix!

Articol realizat de Andreea Miclaus.