Pentru cei pasionati de aventura, Vans isi continua calatoria cu un nou model special conceput pentru a usura mersul prin conditii extreme, in timp ce nu uiti sa te distrezi si sa creezi frumusete din haos cu noua tehnologie UltraRange MTE.

Vans, brandul original de incaltaminte pentru sporturi extreme si imbracaminte tocmai si-a imbunatatit tehnologia de 20 de ani pentru zapada si a conceput un nou model potrivit atat pentru surferi, cat si pentru cei ce calatoresc in natura: Vans UltraRange Hi DL MTE adora sa navigheze pe cele mai colturoase terenuri si neasteptate misiuni.

Conceput pentru a-ti usura calatoria la pas in conditii mai putin favorabile, Vans UltraRange Hi DL MTE imbina textile impermeabile cu piele si garnituri sintetice pentru protectie impotriva oricarui tip de sezon. Tehnologia UltraCush completeaza pantoful cu ultra-confort din calcai pana la degete si talpa exterioara cu ultra-rezistenta si aderenta.

Vans UltraRange Hi DL MTE intruchipeaza spiritul surferilor insetati de aventura ce au nevoie de protectie in sesiunile lor de surf, pastrandu-le picioarele uscate si confortabile pana la destinatie.

Vans UltraRange Hi DL MTE este disponibil in toate magazinele Vans si VGeneration din tara: Vans Baneasa, Vans Afi Cotroceni, Vans ParkLake, Vans MegaMall, Vgeneration Sun Plaza, VGeneration Iulius Timisoara si online.