Vans a lansat recent noua colectie de incaltaminte, imbracaminte si accesorii ce te indeamna sa iti salvezi planeta. Colectia ''Save Our Planet'' cu acces foarte limitat ajunge si in magazinele Vans din Romania cu siluetele Sk8-Hi si Era, o geaca si un hanorac.

Design-ul principal consta intr-o versiune grafica a intregii planete, asemenea unei harti, iar produsele sunt concepute in totalitate din materiale organice. Design-ul se regaseste atat in culori monocrome (alb & negru) cat si color, predominand albastrul oceanelor ce acopera mare parte din planeta. Vans transmite mesajul ''Save Our Planet'' inclusiv cu inscriptii pe talpa exterioara a incaltamintei, alaturi de diferite simboluri tematice. 

In urma vanzarii acestei colectii, Vans va dona $200,000 de dolari catre Sustainable Coastlines Hawaii, o organizatie non-profit dedicata protectiei plajelor din Hawaii, in special in potriva poluarii.

Colectia Vans - Save Our Planet este disponibila in magazinele Vans Baneasa, Vans Afi Cotroceni si partial in VGeneration Iulius Timisoara.

Iata mai jos cum arata colectia: 

vans save our planet shoes

vans save our planetvans save our planet jacket

 

Articol realizat de Andreea Miclaus.