Stim ca esti adeptul unui stil de viata sanatos, dar din cand in cand, mai poftesti si la mancare fast-food? Nu este nimic in neregula cu tine, esti doar adaptat vremurilor "fast-forward," in care timpul trece rapid, iar stilul de viata este din ce in ce mai aglomerat. De cate ori nu ai comandat la birou pizza, cand ai stat peste program sau te-ai oprit dupa o noapte de distractie in club sa te delectezi cu portie de cartofi prajiti si un burger? 

Vans iti livreaza cel mai gustos snack, printr-o selectie savuroasa de incaltaminte unisex, intitulata Late Night Pack.Trei modele de shoesi Authentic au fost ornati cu print-uri cu hamburgeri, in timp ce clasicii Slip-On au fost adusi in actualitate cu imprimeuri cu cartofi prajiti, tacos si felii de pizza. Arata atat de bine, incat iti vine sa musti din ei! Daca esti in cautare a ceva dulce, modelul Authentic a fost decorat cu macaroons, cupcakes sau gogosi.

Pantofii din colectia Late Night Pack sunt disponibili in toate magazinele Vans si pot fi comandati in cantitati nelimitate, intrucat nu ingrasa!