Inca din 1966, Vans celebreaza libera exprimare si promoveaza artistii care fac lucrurile in felul lor. De la radacinile culturii surf din California, pana la dezvoltarea culturii de skate in muzica si arta, Vans i-a reprezentat pe cei ce traiesc ''Off the Wall''. Plecand in continuare de la aceste principii, colectia Lady Vans este inspirata din imprimeurile si logo-urile anilor '80 si '90, pentru a concepe o linie de dama la care a contribuit o intreaga echipa de designeri a brandului Vans. Fiecare designer a creat cate o pagina unica de schite, urmand ca fiecare lucrare sa devina o bucata a unei piese din colectia Lady Vans, colectie ce il incurajeaza pe cel ce o cumpara sa o customizeze si sa isi lase amprenta personala asupra piesei preferate.

Colectia vine cu design-uri unice semnate Lady Vans - insemnand ca oricine o poarta devine Lady Vans, prin propriul aport adus la crearea piesei daca alege sa o customizeze dupa bunul plac - si se regaseste pe iconicele siluete Era si Sk8-Hi, fie pe alb, fie pe nuante neon precum galben sau roz. O silueta mai putin intalnita este Sid NI care a fost conceputa la inceputurile brandului, insa revine in aceasta colectie pe aceleasi culori, dar intr-un stil ceva mai minimalist.

Descopera colectia in magazinele Vans Baneasa, Afi Cotroceni, ParkLake, Mega Mall si Vgeneration Sun Plaza sau online pe www.vgeneration.ro.

CUMPARA ACUM

 

Articol realizat de Andreea Miclaus.