Nu poti gresi niciodata cu o pereche de tenisi albi clasici, am crede de cele mai multe ori, dar aceasta piesa versatila nu trebuie subestimata. Tendintele in ceea ce priveste tenisii se schimba si fara sa insemne ca trebuie sa te adaptezi dupa fiecare sezon, iti dam cateva reguli care te vor ajuta sa arati mereu perfect, atunci cand alegi tinute cu tenisi de dama.

Asorteaza rochiile lejere cu tenisi minimalisti

A existat o vreme cand rochiile lejere puteau fi asortate cu tenisi sport masivi, dar in acest an, simplitatea este in tendinte, iar tinutele feminine trebuie completate de tenisi mai minimalisti. Opteaza pentru tenisi cu un design clasic si in culori neutre, care permit rochiilor tale preferate sa atraga atentia.

Poarta tenisi colorati cu tonuri neutre

Atunci cand ai tenisi in culori ceva mai puternice, poarta-o cu tonuri neutre in loc de alte nuante vibrante. Alege pantaloni scurti sau lungimi mai scurte, care nu acopera incaltamintea ce trebuie sa fie vedeta tinutei. Daca doresti cu adevarat sa adaugi mai multa culoare, fa-o cu accesorii discrete, precum o geanta mica sau o bentita.

Pantalonii din anii '90 se potrivesc cel mai bine cu tenisi simpli

Blugii largi si lejeri sunt la moda in 2024, dar in loc sa ii asortezi cu tenisi masivi sau foarte sport, opteaza pentru modele ceva mai subtile, cum ar fi tenisii clasici de la Vans. Asortarea blugilor voluminosi cu pantofi cu talpa groasa va face ca intreaga ta tinuta sa para grea sau voluminoasa, in timp ce tenisii simpli ajuta la echilibrarea materialului din picioare.

tenisi albi

Asorteaza tenisii retro cu piese moderne si elegante

Da, poti purta tenisii tai vintage cu alte piese casual vintage, dar cea mai hot modalitate de a purta aceste stiluri retro este cu piese mai rafinate. Gandeste-te la sacouri bine croite, denim curat, pulovere cu guler intr-o singura nuanta sau rochii de matase.

Lungimile mini se potrivesc cel mai bine cu design-ul simplu

In loc sa asortezi rochia mini sau pantalonii scurti cu talpi exagerate sau tenisi masivi, opteaza pentru un pantof mai minimalist. Asta nu inseamna ca trebuie sa te limitezi doar la tenisii simpli,, dar tenisii cu o vibratie mai streamline - talpi mai subtiri, detalii minime, nuante neutre - vor arata mai proportionali cu hainele scurte.

Nu-ti fie teama sa iti arati sosetele

Ultima tendinta "candva ciudata, acum la moda" care a aparut este inlocuirea sosetelor ascunse cu perechi mai lungi, menite sa fie vazute. Sosetele albe, pana la glezna, dar si perechile mai colorate sunt la fel de trendy, asa ca alege ceea ce ti se pare cel mai confortabil. Cu toate acestea, nu lasa soseta sa depaseasca jumatatea gambei, altfel vei obtine o tinuta care va semana prea mult cu o uniforma.

Incearca o abordare de tip "contrariile se atrag” cu tenisii de hiking

O alta tendinta aparent ciudata, care a aparut recent, este cea a tenisilor de hiking inclusi in tinute de zi. Acesti pantofi super practici, meniti sa-ti ofere tractiune maxima in drumetii usoare, au fost observati la celebritati precum Emily Ratajkowski si Bella Hadid, precum si pe catwalk. Credem ca cea mai buna modalitate de a aborda aceasta noua tendinta este sa mergi in directia opusa si sa asortezi tenisii tai de hiking cu pantaloni largi si bluze elegante.

Indiferent de preferintele tale in materie de tenisi, aceste reguli te pot ajuta sa creezi tinute la moda si bine echilibrate in 2024. In cele din urma, modul in care alegi sa iti porti tenisii ar trebui sa reflecte personalitatea si stilul tau personal, iar aceste sugestii te pot ajuta sa gasesti echilibrul perfect intre confort si eleganta. Deci, fii creativa si experimenteaza pentru a gasi cea mai buna combinatie pentru tine!

Nu uita ca moda este subiectiva si cea mai importanta regula este sa te simti bine in pielea ta. Daca te simti increzatoare si confortabil, vei straluci cu siguranta indiferent de tendintele momentului.