Daca tocmai ti-ai luat o pereche de Vansi noi si te strang, chiar daca sunt marimea ta, inseamna ca ai nevoie de urmatoarele trucuri prin care sa ii intinzi sau largesti, pentru a fi mai comozi si numai buni de purtat.

Si daca ai impresia ca exista o problema in conceperea produsului: nu, calapodul este in regula daca stii sa iti alegi marimea potrivita, insa pentru a asigura durabilitatea si aderenta produsului (fiind conceput pentru skateri), pantoful trebuie sa fie produs dintr-un material cat mai rigid si rezistent. Perechea ideala de Vans devine ideala dupa cateva purtari, in momentul in care rigiditatea se transforma in flexibilitate.

OldSkool, Slip-on sau Authentic din panza, oricare ar fi preferatul tau, iata mai jos cum sa ii intinzi pentru a fi comozi:

1. Prima si cea mai convenienta metoda este sa ii porti prin casa cu o pereche de sosete groase. Plimba-te putin in noii tai Vansi cu o pereche de sosete cat mai groasa ca sa se lase treptat garniturile incaltarilor si chiar fa cateva intinderi in zona gleznelor ca sa isi capete elasticitate. Nu vrei sa faci asta prea mult, cateva ore intr-o zi ar fi suficient.

2. O alta metoda foarte utila, in special daca problema e in zona degetelor, este sa umpli o pereche de sosete cu ziare sau alte materiale si sa o pui in interiorul Vansilor, asigurandu-te ca e foarte compact. Lasa-i asa peste noapte, iar daca a doua zi nu s-au intins complet, repeta procesul pentru mai multe nopti pana ajung la elasitcitatea dorita. 

3. O metoda usor de incercat acasa este sa iti pui o pereche de sosete groase in picioare si sa incalti Vansii cum i-ai lua in mod normal. Foloseste un phoen sau uscator de par pentru a produce caldura directa catre Vansi si misca-ti degetele pentru a asigura spatiul necesar de care ai nevoie in interior. Caldura este foarte eficienta pentru a intinde materialul textil, asa ca tine-i in picioare pana se racesc.

Odata ce ai descoperit metoda care ti se potriveste cel mai bine, esti gata sa iti iei Vansii intr-o calatorie la pas, iar daca nu ai inca o pereche de Vansi, poti sa alegi din multe variante in magazinele noastre Vans sau Vgeneration.

Articol realizat de Andreea Miclaus.