Vara a trecut, iar singurele raze de soare ce se mai ivesc dintre nori sunt timide si nehotarate. Nu stim daca maine ploua, ninge sau va fi o briza de toamna tarzie ce misca frunzele copacilor. La cat de nehotarata este vremea, cum putem fi noi hotarati cu ce sa ne mai imbracam?

Si cum incaltamintea joaca un rol important in orice outfit purtam - din mai multe puncte de vedere - vestea buna e ca Vans a venit cu o inovatie vestimentara ce indeplineste toate conditiile necesare pentru a face fata vremii schimbatoare ce ne-a acaparat. 

Colectia All-Weather MTE 2018 este una fresh si plina de personalitate, fiind creata pentru orice tip de vreme din sezonul rece si pastrand totodata estetica brandului Vans. Ea este destinata atat pentru barbati, cat si pentru femei, si este creata pe baza clasicului design MTE, dar imbunatatit. Noua tehnologie MTE 360 are o retentie a caldurii mai mare, datorita stratului adaugat intre talpa exterioara si talpa interioara, cusaturilor mai finisate si materialelor mai rezistente la apa sau frig.

Pe langa incaltaminte, colectia vine si cu geci calduroase monochrome sau army pentru a te pastra warm & dry in orice calatorie prin munti sau prin aglomeratia orasului pe timp de ploaie sau ninsoare.

Colectia este disponibila atat in magazinele Vans: Vans Baneasa, Vans AFI Palace Cotroceni, Vans Park Lake, Vans Mega Mall si VGeneration Sun Plaza, cat si online pe www.vgeneration.ro

 

 

 

Articol realizat de Andreea Miclaus.