Colectia in editie limitata este disponibila in Romania exclusiv in magazinul New Era Afi Cotroceni.


Brandul New Era, cu aproape 100 de ani de experienta in conceperea imbracamintei sport, colaboreaza cu The North Face si imbina imbracamintea de strada cu cea de performance intr-o colectie exclusiva in editie limitata.

Colaborarea celor doua branduri are la baza adevaratele realizari din istoria alpinismului. Muntele Everest este localizat intre Nepal si Tibet si a fost urcat pentru prima data in 1953. Granita trece direct prin varful muntelui, iar pentru a sarbatori acest eveniment istoric, dar si aceasta localizare aparte, au fost concepute broderii unice pe tema calatoriei ce se regasesc pe partea frontala a sepcilor.

Aceste broderii reprezinta in mod traditional un suvenir pentru cei ce reusesc sa ajunga in varf si contin inscriptia traducerii in nepaleza si in tibetana a numelui varfului: Sagamartha si Chomolungma.

Inspirat din povestea Everestului, New Era a conceput design-ul a sase sepci din cele mai cunoscute siluete. Fiecare model este plin de culoare si imbina broderiile specifice New Era cu materialul de nylon al jachetelor originale The North Face.

 

Articol realizat de Andreea Miclaus.