Cu ocazia acestui eveniment, New Era anunta lansarea primei colaborari cu o echipa de baschet locala ce le va da ocazia fanilor sa isi cumpere sepci brand-uite cu logo-ul echipei. Daca esti inalt cat un jucator de baschet te provocam sa te „masori” in inaltime sau in abilitatea de a marca la cos! Cea mai inalta femeie din showbiz, Roxana Ciuhulescu ne sprijina de la distanta, iar  magicianul Antonio de la „Romanii au Talent”, cel mai inalt iluzionist si mentalist se va juca cu imaginatia celor prezenti!

Magazinul New Era este cel de-al saptelea magazin din Europa. New Era gazduieste  o selectie generoasa de sepci si de accesorii fashion, fashion-sport si sport. Sepcile New Era au o istorie de 90 de ani, creatorul lor fiind Ehrhardt Koch, un  german care a emigrat pe continentul american. Cu cu o mie de dolari imprumutati, acesta si-a inceput propria afacere din dorinta de a manufactura un produs care sa depaseasca granitele timpului si ale modei, dar care sa exprime totodata personalitatea si stilul celui care il poarta.

Cu sediul general in Buffalo, S.U.A., New Era produce peste 35 de milioane de sepci anual si furnizeaza sepci pentru Liga de Baseball din Australia, Organizatia de Baseball din Korea, Liga Nipona Profesionala de Baseball, 200 de colegii si universitati din S.U.A., Liga Nationala de Hockey a S.U.A, Asociatia Nationala de Baseball, Liga Nationala de Fotbal, Liga Nationala de Lacrosse.
Preferate de celebritatile internationale pe stadion, pe scena, evenimente publice sau in viata de zi, sepcile New Era sunt preferate de celebritati internationale, precum Jay-Z, Pharell, Justin Bieber, Eminem, Ashton Kutcher, Leonardo DiCaprio, multi dintre acestia detinand colectii de astfel de accesorii. In ultimii ani, in colaborare cu alte branduri internationale de renume, New Era a lansat colectii speciale dedicate fanilor Star Wars, Disney sau Marvel.