În acest sezon, caracteristicile definitorii ale brand-ului New Era se intorc intr-o colecție de îmbrăcăminte si accesorii, care sărbătorește trecutul și modelează viitorul. Exprimată printr-un veritabil heritage și o estetică contemporană, noua linie scoate în evidență natura brand-ului New Era ca fiind originală și progresivă, cu o varsta inaintata, dar inovatoare, ca si brand născut din sporturile de strada.

Avand originile in Buffalo, elementele de patrimoniu ale colecției se încadrează într-o arhivă a stilului de viață sportiv care se întinde pe o perioada de aproape 100 de ani.

Inspirandu-se din imbracamintea muncitorilor, asteptati-va la o colectie cu detalii vintage, croita pentru a avea utilitate. O paleta cromatica cuprinsa din tonuri de alb, albastru, gri si negru se imbina armonios cu ADN-ul sportiv al brand-ului New Era, în timp ce flash-uri de culoare rosie ce apar în întreaga colecție confera acestei linii autentice un aer american neașteptat.

În timp ce un imprimeu Rain-Camo iti atrage atentia prin detaliile grafice subtile, materialele sport de calitate precum bumbacul de nylon subtire sau materialul impermeabil fac din aceasta o colecție esențială pentru viața de zi cu zi.

Întorcându-se la rădăcinile brand-ului, design-urile actualizate ale accesoriilor de cap includ inovatia reversibilitatii, asadar o sapca poate fi comutata între două finisaje contrastante, un 9TWENTY Packable care incape oriunde sau o noua silueta 9FIFTY.

Vgeneration aduce in premiera in Romania aceasta colectie, fiind disponibila pe www.vgeneration.ro si in magazinul New Era Afi Cotroceni.

Click aici pentru a vedea produsele!

 

Articol realizat de Andreea Miclaus.