În acest sezon, Vans colaborează cu Warner Bros. Consumer Products pentru o colectie magica de încălțămintea inspirată din seria Harry Potter. Vans pregateste cate o silueta clasica pentru fiecare casa din Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry: un Sk8-Hi pentru Gryffindor, Era pentru Slytherin, Authentic pentru Ravenclaw si classicul Slip-On pentru Hufflepuff. Dar ca sa afli cate modele sunt disponibile in total si care sunt acestea, trebuie sa vii sa le vezi!

Daca si tu iti astepti scrisoarea de la Hogwarts, stim noi vraja pentru a-ti indeplini acest vis! Te asteptam la Vans Mega Mall (etajul 1) cu o expozitie a intregii colectii in perioada 1-2 iunie 2019, cu un set-up fermecator in zona din fata magazinului Vans si multe surprize magice.

Poti castiga o pereche la alegere din colectia premium in editie limitata Vans x Harry Potter doar daca ne faci o vizita in Vans Mega Mall de ziua copilului si te inscrii la concurs!

Regulamentul complet se poate vedea aici!


Pe perioada evenimentului se accepta pre-comenzi, iar colectia intra in vanzare pe 3 iunie 2019, cand se pot ridica perechile pre-comandate. Marimi disponibile si pentru copii.

Participa la eveniment!

 Daca vrei sa fii primul care afla noutati despre colectie, aboneaza-te la Newsletter!



Articol realizat de Andreea Miclaus.