Pasul unu – Periați excesul de murdărie

 Acum, înainte de a aplica spray-ul pe încălțăminte, este important să curățați pantoful. Aceasta nu trebuie să fie o curățare completă în profunzime, dar va trebui să îndepărtați orice exces de murdărie care poate fi văzut pe pantof. Folosind Crep Protect Brush, periați ușor partea superioară a pantofului într-o mișcare circulară, îndreptându-vă spre talpa intermediară. Repetați acest pas de câteva ori pentru a vă asigura că nu a rămas murdărie pe pantof înainte de a începe aplicarea prin pulverizare.

Pasul doi – Agitați spray-ul Crep Protect 

Ca și în cazul oricărui aerosol, agitarea recipientului este importantă. Agitarea Crep Protect Spray asigură că toate elementele se unesc pentru a crea o barieră eficientă împotriva ploii și a petelor. Dacă nu scuturați spray-ul Crep Protect, nu veți obține cele mai bune rezultate din produs.

Pasul trei - Aplicarea primului strat

Acum că ați îndepărtat murdăria și ați scuturat recipientul, puteți începe să aplicați spray-ul. Ținând Crep Protect Spray la 20 cm de pantof, apăsați în jos pe duză și acoperiți pantoful cu o mișcare continuă. Pornind de la partea de sus a șiretului, deplasați-vă în jos și apoi mergeți în lateral. Încă la 20 cm distanță, aplicați Crep Protect Spray din partea călcâiului înapoi spre zona degetelor. Odată ce ați făcut acest lucru în jurul întregului pantof, îl puteți lăsa.

Pasul patru – Lăsați pantoful să se usuce

Pentru ca primul strat de Crep Protect Spray să aibă efect, va trebui să lăsați tenișii timp de 10 minute în lumina directă a soarelui. Dacă nu puteți lăsa pantofii în lumina soarelui, lăsați-i într-o cameră la temperatura camerei timp de 10 minute.

Pasul cinci – Aplicarea celui de-al doilea strat

După ce ați lăsat pantofii să se usuce timp de 10 minute, puteți începe să aplicați al doilea strat de Crep Protect Spray. Urmând același proces pe care l-am subliniat în pasul trei, apăsați spray-ul de la 20 cm distanță și începeți din partea de sus a șiretului, deplasându-vă spre zona de jos. După ce ați făcut acest lucru, întoarceți pantofii și pulverizați din nou de la călcâi în sus către zona degetelor.

Pasul șase – Lăsați încălțămintea să se usuce încă o dată 

Urmând același proces ca înainte, lăsați pantofii să se usuce timp de 10 minute în lumina directă a soarelui sau într-o cameră la temperatura camerei. După ce acestia au fost lăsati să se usuce timp de 10 minute, vei putea pune la încercare spray-ul Crep Protect.

Pasul șapte – Puneți la încercare spray-ul Crep Protect

După ce pantofii tăi sunt toți uscați și ai aplicat două straturi, poți vedea Crep Protect Spray în acțiune. Spray-ul nostru super-hidrofob creează un strat invizibil care respinge lichidele și petele. Nanotehnologia asigură că apa se rostogolește de pe țesătură fără a afecta materialul. Spray-ul ar trebui să dureze aproximativ două săptămâni dacă urmați corect pașii!

Gânduri finale

Dacă vă întrebați pe ce materiale funcționează Crep Protect Spray, ne-am asigurat că acesta acoperă materiale delicate precum piele de căprioară, nubuck, pânză, plasă și Primeknit. Formula noastră specială asigură că adidașii tăi resping lichidele și petele, creând bariera supremă împotriva murdăriei.