Cucereste orasul indiferent de vreme!

 

Gaseste cele mai marfa locatii si fa-ti o poza cool in care sa se vada ca porti VANS. Arunca-i un filtru si posteaz-o pe Instagram cu #WeAreVgeneration si #VansAllWeather impreuna cu tag la @VgeneratioStore.

Primele 3 poze cu cele mai multe like-uri vor castiga:

Locul 1 – O geaca Vans in valoare de 499 lei
Locul 2 - O pereche de incaltaminte Vans 349 lei
Locul 3 – O caciula Vans in valoare de 139 lei

Te asteptam in magazinele Vans cu reducere de pana la 30% pentru a-ti lua "materialele" necesare creatiei. 

Regulamentul complet al concursului

Organizatorul Concursului

Concursul “#VansAllWeather”, organizat de Fashion Lifestyle & Distribution S.R.L., denumit in cele ce urmeaza “Concursul”, este conceput si administrat de Fashion Lifestyle & Distribution S.R.L., denumit in cele ce urmeaza „Organizator”. Concursul se va desfasura conform prezentului regulament, denumit in cele ce urmeaza “Regulamentul”, ale carui prevederi sunt obligatorii pentru toti participantii la Concurs, denumiti in cele ce urmeaza “Participantii”. Regulamentul oficial in cauza este intocmit si facut public conform legislatiei aplicabile in Romania.

Locul de desfasurare al concursului

Concursul se va desfasura pe pagina oficiala de Instagram VGeneration Store (www.instagram.com/vgenerationstore ). Pentru a lua parte la concurs este necesar ca Participantul sa aiba cont de utilizator pe site-ul www.instagram.com, completat cu o adresa de e-mail valida.

Perioada de desfasurare a concursului

Concursul se desfasoara in perioada 02.11.2016 – 30.11.2016. Extragerea castigatorilor va avea loc pe 04.12.2016. Fotografiile castigatoare vor fi publicate pe data de 04.12.2012 pe pagina de Facebook VGeneration. Castigatorii vor fi anuntati prin trimiterea unui mesaj privat.

Daca persoanele declarate castigatoare nu confirma primirea informatiilor despre castig si nu trimit datele de verificare a identitatii lor, conform indicatiilor organizatorului in momentul afisarii castigatorilor, in termen de maximum 30 zile de la data afisarii rezultatului Concursului, premiile vor fi anulate.

Descrierea mecanismului de concurs

Pentru ca un Participant la concurs sa fie considerat valid, trebuie sa îndeplineasca cumulativ urmatoarele:

  • Sa aiba cont în platforma www.instagram.com şi sa fie fan al paginii de Instagram VGeneration Store.
  • Sa incarce pe Instagram maxim 1 fotografie, realizata de el, în perioada 02.11.2016 – 30.11.2016.
  • In descrierea fotografiei sa fie hashtag-urile #VansAllWeather si #WeAreVgeneration si pe poza sa se dea tag la @VGeneration Store.
  • Fotografia sa surprinda cat mai creativ persoana purtand un produs Vans, surprins in conditii meteorologice de sezon (ploaie, frig, umiditate, zapada, noroi, nori, fundal de toamna etc.)
  • Cei trei castigatori vor fi alesi in ordine cronologica dupa numarul de like-uri al pozelor postate.
  • Sa respecte condiţiile de desfăşurare ale Concursului.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu valida inscrierea in concurs a ultizatorilor ce nu respecta cerintele concursului. Organizatorul considera inscrierea la Concurs ca o acceptare implicita a Regulamentului si considera orice date cu privire la Participant adevarate si corecte. In cazul descoperirii oricaror neconcordante referitoare la cele de mai sus, Organizatorul nu va considera respectiva participare valida.

Premiile concursului

Premiilor vor fi acordate in functie de numarul de like-uri al pozelor postate pe Instagram, dupa cum urmeaza:

Locul 1 – O geaca Vans in valoare de 499 lei

Locul 2 - O pereche de incaltaminte Vans 349 lei

Locul 3 – O caciula Vans in valoare de 139 lei

In cazul in care, castigatorilor nu li se potrivesc marimile, Organizatorul va oferi asistenta in cautarea altor produse potrivite, dar nu cu valoare mai mare decat cele castigate.

Reguli generale

Organizatorul nu este responsabil in cazul in care un Participant desemnat castigator nu poate fi contactat din cauza numelui, adresei sau numarului de telefon incorecte/incomplete/modificate intre timp, indiferent de cauza. Reclamatiile referitoare la premiul castigat ulterioare momentului semnarii procesului verbal de predare-primire nu vor fi luate in considerare de catre Organizator. 

Prin participarea la Concurs, Participantii confirma cunoasterea prevederilor Regulamentului si isi exprima acordul in privinta acestora. Regulamentul Concursului este disponibil pe site-ul nostru, www.vgeneration.ro la sectiunea blog. 

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricand prevederile Regulamentului in masura in care se va impune acest lucru, cu conditia publicarii Regulamentului cu modificarile realizate pe pagina de www.vgeneration.ro/blog. Pentru mai multe informatii referitoare la Concurs, va rugam sa ne scrieti pe pagina de Facebook Vgeneration (www.facebook.com/VGenerationStore).