Anul 2019 se incheie gratios cu o multime de branduri noi in portofoliul VGeneration, care vor disponibile de acum incolo atat pe site-ul oficial www.vgeneration.ro, cat si in magazinele fizice VGeneration Sun Plaza si VGeneration Iulius Mall Timisoara.

Daca pana acum gaseai in magazinele noastre exclusiv brandurile de renume: Vans, New Era si Superdry (dupa ce am preluat distributia oficiala in Romania a brandurilor Vans si New Era), acum poti gasi mult mai multe branduri cu aceasi estetica urban cool care ne-a consacrat.

Care sunt cele mai noi branduri disponibile in VGeneration?

1. PUMA - Combinand utilitatea, tehnicile de design inovative si stilul edgy, Puma creeaza imbracaminte si accesorii sport iconice inca din 1948. Fie ca mergi la sala sau preferi sa faci sport in aer liber, trebuie sa arunci o privire la liniile Puma de imbracaminte sport si incaltaminte de performance care te vor duce la urmatorul nivel. Brandul a devenit iconic prin incaltamintea produsa, ce se remarca fie printr-o silueta retro, o talpa structurata sau designuri in color block. Colaborarea in editie limitata Puma x Karl Lagerfeld este prima care ajunge pe rafturile noastre, dar si modele clasice precum RSX Colour Theory sau Hybrid Astro sunt deja disponibile la categoria brandului Puma a site-ului nostru!

2. FILA - Fila impacheteaza mai bine de un secol de heritage de strada in linia actuala, inca din 1911, cand a luat nastere, in Italia. Fie ca esti in cautare de outfituri casual de inspiratie urbana sau ai nevoie de ceva comod pentru mers la sala, Fila are exact ce iti trebuie. Adauga-ti o nota din stilul retro al anilor 90's in garderoba ta actuala pentru a ramane in pas cu trendurile in cel mai fresh mod. Low sau high, clasic sau inedit, incaltaminte sau imbracaminte, descopera noua colectie Fila in magazin sau pe site si, mai ales, gaseste-ti perechea ideala de Distruptor acum!

3. STANCE - creat din pasiune si necesitate, brandul Stance a lansat rebeliunea sosetelor in 2010 cu modele unice, indraznete si creative. Stance a vazut un gol in piata globala a sosetelor, intrucat este o necesitate pentru toata lumea sa le poarte, asa ca aceasta oportunitate a devenit imediat chemarea lor. Obiectivul brandului a fost sa demonstreze ca sosetele nu sunt doar o necesitate, ci si o modalitate de exprimare individuala, asa ca au creat cele mai iesite din comun designuri si au avut nenumarate colaborari pentru a atinge ceea ce astazi este numita era sosetelor. Kill Bill, Mortal Kombat sau Kid Cudi sunt doar cateva din editiile limitate Stance, care sunt de altfel disponibile si in magazinele noastre. Trebuie sa mai mentionam ca sunt sosetele preferate ale skaterilor pe plan global datorita calitatii si rezistentei lor in practicarea unui sport extrem?

4. SAUCONY - in 1977, dupa multi ani in care a fost doar un secret, Saucony® este recunoscut de catre un mic grup de sportivi si primeste un premiu din partea unei reviste din Statele Unite. De atunci brandul se dezvolta tot mai mult nu doar in incaltaminte de dama si barbat, dar si in imbracaminte, fiind renumit pentru inalta-calitate si tehnologia inovativa in performance pe care o stim astazi. Brandul Saucony® exista si continua sa existe pentru atletii pasionati, si tot ei il inspira sa ramana un brand competitiv, hotarat si onest. Fie ca ai o conferinta sau te pregatesti de alergat, Saucony® iti pune la dispozitie o linie originala de incaltaminte in magazinele noastre, in stil retro, pe o multitudine de culori din care poti alege.

 Articol realizat de Andreea Miclaus.