Contact: 0766572266

Politica de confidentialitate

Operator: S.C. FASHION LIFESTYLE & DISTRIBUTION S.R.L., identificata prin CIF: RO 29389594, inregistrata  la Registru Comertului J40/14108/2011 cu sediul in strada Tipografilor numarul 29, etaj 1, camera 6, Sector 1, Bucuresti,, CS 1000 Lei

Numar telefon contact: 0766572266

Contact: e-mail: newsletter@vgeneration.ro

Cand vizitezi site-ul www.vgeneration.ro sau cand apelezi la serviciile noastre, ne incredintezi datele tale cu caracter personal. Scopul acestei Politici de confidentialitate este sa iti arate ce date prelucram, de ce le prelucram si ce facem cu ele. Fiind pe deplin constienti de faptul ca datele tale personale iti apartin, facem tot posibilul sa le prelucram in siguranta. Nu oferim informatii unor parti terte fara a te informa.

Prin navigarea pe site-ul www.vgeneration.ro si/sau prin achizitionarea de produse pe site-ul nostru, declari ca ai fost informat in mod adecvat asupra prelucrarii datelor prin parcurgerea acestui document, denumit „Politica de confidentialitate”.

S.C. FASHION LIFESTYLE & DISTRIBUTION S.R.L., prelucreaza prin intermediul www.vgeneration.ro ("Site-ul") un numar limitat de date cu caracter personal despre dumneavoastra. Prezenta Politica de Confidentialitate ("Politica") descrie datele prelucrate, scopul prelucrarii, modalitatile de prelucrare si drepturile de care va bucurati in calitate de titular al acestor date.

DEFINITII TERMENI

www.vgeneration.ro (sau „Site-ul”) este un site de prezentare si comercializare on line a produselor de imbracamainte, incaltaminte si accessorii. Site-ul este detinut si administrat de  .C. FASHION LIFESTYLE & DISTRIBUTION S.R.L., identificata prin CIF: RO 29389594, inregistrata  la Registru Comertului J40/14108/2011 cu sediul in strada Tipografilor numarul 29, etaj 1, camera 6, Sector 1, Bucuresti, CS 1000 Lei.

Potrivit Legii nr. 677/2001 si a Regulamentului (UE) 679/2016 (aplicabil in Romania din 25 mai 2018), S.C. FASHION LIFESTYLE & DISTRIBUTION S.R.L. este operator de date cu caracter personal.

GDPR” reprezinta Regulamentul (UE) 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE.

„Date cu caracter personal” înseamnă orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă („persoana vizată”); o persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

 

„Prelucrare” înseamnă orice operațiune sau set de operațiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fără utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispoziție în orice alt mod, alinierea sau combinarea, restricționarea, ștergerea sau distrugerea.

S.C. FASHION LIFESTYLE & DISTRIBUTION S.R.L. poate schimba aceasta Politica de confidentialitate in orice moment. Toate actualizarile si modificarile prezentei Politici sunt valabile imediat dupa notificare, pe care o vom realiza prin afisare pe acest site.

INTREBARI SI SOLICITARI

Daca ai intrebari sau nelamuriri cu privire la prelucrarea datelor tale sau doresti sa iti exerciti drepturile legale in legatura cu datele pe care le detinem sau daca ai ingrijorari cu privire la modul in care tratam orice problema de confidentialitate, ne poti scrie la adresa de e-mail: newsletter@vgeneration.ro  

CE INFORMATII COLECTAM?

1. Informatii pe care ni le furnizezi voluntar

Cand utilizezi formularele de pe site, cand achizitionezi produse pe site-ul nostru, cand ne contactezi prin telefon sau e-mail sau comunici cu noi in orice mod, ne dai in mod voluntar informatiile pe care le prelucram. Aceste informatii includ numele, prenumele, numele de onomastica, data nasterii, adresa de e-mail, numarul de telefon, gen, adresa, oras, judet, cod postal.

Oferindu-ne aceste informatii, noi le pastram in conditii de securitate si confidentialitate in baza noastra de date. Vom putea comunica, cu acordul dumneavoastra,  astfel de date – de exemplu  nume, prenume, adresa e-mail, telefon, adresa, oras, judet, cod postal, catre companii cu care ne aflam in relatii de parteneriat (firme de curierat, institutii bancare, paypal), de exemplu pentru procesarea comenzilor dvs. Ne vom asigura ca aceste informatii vor fi pastrate de partenerii nostri in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei aplicabile.

2. Informatii pe care le colectam automat

Cand navighezi pe site-ul nostru, este posibil sa colectam informatii despre vizita ta pe site. Aceste informatii pot include adresa IP, sistemul de operare, browserul, activitatea de navigare si alte informatii despre modul in care ai interactionat cu site-ul. Putem colecta aceste informatii prin folosirea cookie-urilor sau a altor tehnologii de similare. Poti vedea ce sunt cookie-urile citind in continuare aceasta pagina.

CARE ESTE TEMEIUL LEGAL PENTRU PRELUCRARE?

In privinta datelor pe care ni le oferi voluntar prin completarea si trimiterea formularelor, prin incheierea unui contract cu noi sau prin transmiterea comenzilor on-line si/sau contactarea noastra in vederea achizitionarii produselor comercializate de societatea noastra pe site-ul www.vgeneration.ro sau in orice alt mod, prelucrarea acestor date se face in scop contractual si legal.

Atat potrivit legislatiei actuale, cat si potrivit GDPR (aplicabil din 25 mai 2018), consimtamantul tau nu este cerut in situatia in care prelucrarea este necesara pentru indeplinirea unei obligatii legale sau interesul legitim.

In privinta datelor pe care le colectam automat prin folosirea cookie-urilor sau a altor tehnologii similare, temeiul pentru prelucrare este consimtamantul. Odata cu accesarea site-ului, iti dai in mod valabil consimtamantul asupra prelucrarii.

IN CE SCOPURI COLECTAM DATELE?

 

• pentru a face demersurile necesare in vederea derularii contractelor/comenzilor on-line;

• pentru a-ti raspunde la intrebari si solicitari;

• pentru a ne apara impotriva atacurilor cibernetice;

pentru activitati de marketing, reclama si publicitate, insa numai in situatia in care ti-ai dat consimtamantul in prealabil; In zonele unde sunt colectate date personale veti putea mentiona daca sunteti de acord sau nu sa le prelucram in acest scop.

• pentru a oferi si imbunatati serviciile pe care le oferim;

 

Pentru a nu mai primi mesaje promotionale, poti urma instructiunile de dezabonare incluse in fiecare e-mail.

Colectarea datelor - se face prin diverse modalitati si instrumente specifice precum: soft profesional de urmarire a traficului, aplicatia de gestiune a newsletterului, prin salvarea in baze de date a diversele formulare de contact disponibile pe Site care sunt completate de catre utilizatori, prin chestionare online etc.

Se utilizeaza adrese IP pentru a analiza obiceiurile de navigare, a administra Site-ul, a urmari interesele utilizatorilor si a aduna informatii demografice pentru uz intern. Toate acestea au ca scop cresterea gradului de usurinta in utilizarea Site-ului si publicarea unor informatii cat mai relevante pentru interesele utilizatorilor.

Newsletter

Newsletter-ul Companiei si mesajele comerciale pentru care v-ati dat acordul vor fi transmise utilizand serviciile unei companii de servicii e-mail: Mailchimp, 675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000
Atlanta, GA 30308, USA.

Prin abonarea la newsletter-ul si la mesajele comerciale ale Companiei sunteti de acord ca datele dumneavoastra personale sa fie prelucrate de catre compania Mailchimp, 675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000.

Pentru transmiterea newsletter-ului vom utiliza adresa dumneavoastra de e-mail pe toata durata existentei contului de utilizator sau pe durata cat sunteti abonat la newsletter.

In orice moment va veti putea dezabona de la newsletter urmand pasii din ultimul newsletter primit sau prin trimiterea unui e-mail la adresa  newsletter@vgeneration.ro de la adresa pe care primiti newsletter-ul.

Cont Client

Pentru a efectua o comanda aveti posibilitatea de a va inregistra pe Site cu nume, prenume, adresa, parola si date de contact (adresa de e-mail si telefon). Datele furnizate la inregistrarea unui Cont vor fi prelucrate numai pentru autentificarea ulterioara in cont, pentru procesarea comenzilor si pentru livrarea produselor achizitionate prin site, si doar pe durata existentei Contului.

In vederea procesarii platilor online datele dumneavoastra personale vor fi prelucrate de catre furnizorul nostru de plati electronice: Mobilpay cu sediul in  Bulevardul Pierre de Coubertin 3-5 Office Building, etaj 4, Bucuresti, sector 2, 021901, Bucuresti. Contact: +40215277727contact@mobilpay.ro. Prin plasarea unei comenzi cu plata online confirmati ca sunteti de acord ca datele dumneavoastra personale sa fie prelucrate de catre compania Mobilpay.

 

CAT TIMP STOCAM DATELE?

Stocam datele cu caracter personal doar pe perioada necesara indeplinirii scopurilor, luand in calcul durata contractuala pana la expirarea obligatiilor contractuale si termenele legale de arhivare aplicabile, dar nu mai mult de 2 ani de la ultima vizita pe site sau ultima interactiune cu noi.

CUI DEZVALUIM INFORMATIILE TALE?

Nu vom dezvalui informatiile tale catre terte parti, pentru a fi utilizate in propriile scopuri de marketing sau comerciale ale acestora. Totusi, este posibil sa dezvaluim informatiile tale catre urmatoarele entitati:

Furnizori de servicii. Putem dezvalui informatiile tale altor companii care ne furnizeaza servicii si actioneaza in calitate de persoane imputernicite, cum ar fi companiile de curierat transport, institutiile bancare, paypal, etc, care ne ajuta in propria noastra activitate, companiilor care ne ajuta pentru facturare sau care trimit e-mailuri in numele nostru. Aceste entitati sunt selectate cu o grija deosebita pentru a ne asigura ca indeplinesc cerintele specifice in materie de protectie a datelor cu caracter personal. Aceste entitati au o capacitate limitata de a utiliza informatiile tale in alte scopuri decat cel de a ne furniza servicii;
Instante de judecata, parchete sau alte autoritati publice pentru a ne conforma legii sau drept raspuns la un procedura legala obligatorie (cum ar fi un mandat de perchezitie sau o hotarare judecatoreasca);
Altor parti cu consimtamantul sau la instructiunile tale. In afara dezvaluirilor descrise in prezenta Politica de confidentialitate, este posibil sa transmitem informatiile tertilor carora consimti sau soliciti sa efectuam o asemenea dezvaluire.

TRANSFERAM DATE CATRE STATE TERTE?

In prezent, nu transferam datele tale catre state din afara Uniunii Europene. Daca vom schimba politica, te vom informa in mod corespunzator, iti vom prezenta garantiile aferente si iti vom solicita consimtamantul.

CARE SUNT DREPTURILE TALE?

Dreptul de acces al persoanei vizate inseamna ca ai dreptul de a obtine o confirmare din partea noastra ca prelucram sau nu datele cu caracter personal care te privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective si la informatii privind modalitatea in care sunt prelucrate datele.


Dreptul la rectificare se refera la corectarea, fara intarzieri nejustificate, a datelor cu caracter personal inexacte. Rectificarea va fi comunicata fiecarui destinatar la care au fost transmise datele, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate.

Dreptul la stergerea datelor ("dreptul de a fi uitat") inseamna ca ai dreptul de a solicita sa iti stergem datele cu caracter personal, fara intarzieri nejustificate, in cazul in care se aplica unul dintre urmatoarele motive: acestea nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate; iti retragi consimtamantul si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrare; te opui prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze; datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale; datele cu caracter personal au fost colectate in legatura cu oferirea de servicii ale societatii informationale.

Dreptul la restrictionarea prelucrarii poate fi exercitat in cazul in care persoana contesta exactitatea datelor, pe o perioada care ne permite verificarea corectitudinii datelor; prelucrarea este ilegala, iar persoana se opune stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea; in cazul in care compania noastra nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar persoana i le solicita pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta; in cazul in care persoana s-a opus prelucrarii pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale operatorului prevaleaza asupra celor ale persoanei respective.

Dreptul la portabilitatea datelor se refera la dreptul de a primi datele personale intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si la dreptul ca aceste date sa fie transmise direct altui operator, daca acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic.

Dreptul la opozitie și procesul decizional individual automatizat  vizeaza dreptul de a te opune prelucrarii datelor personale atunci cand prelucrarea este necesara pentru indeplinirea unei sarcini care serveste unui interes public sau cand are in vedere un interes legitim al operatorului. Atunci cand prelucrarea datelor cu caracter personal are drept scop marketingul direct, ai dreptul de a te opune prelucrarii in orice moment. De asemenea ai  dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizată sau o afectează în mod similar într-o măsură semnificativă.

Mai multe informatii despre drepturile dumneavoastra, modalitati de aplicare, exceptii etc, puteti obtine consultand prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE, publicat în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene L 119 (04.05.2016) şi aplicabil de la 25 mai 2018 (link util: https://eur-lex.europa.eu/legal-content/RO/TXT/PDF/?uri=CELEX:32016R0679&from=RO).

CUM ITI EXERCITI DREPTURILE

Pentru a-ti exercita drepturile legale, te rugam sa ne contactezi la adresa de e-mail: newsletter@vgeneration.ro.

Plangeri referitoare la prelucrarea datelor personale pot fi adresate Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

SUGESTII SI RECLAMATII SAU ALTE COMUNICARI

Pentru comentarii, intrebari sau reclamatii, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: newsletter@vgeneration.ro..

In situatia unei reclamatii legate de activitatea dumneavoastra desfasurata in Site, inclusiv dar fara a se limita la comentariile efectuate sau link-urile accesate, societatea noastra, in cazul in care legislatia in vigoare o impune, va furniza datele dvs personale catre organele de cercetare. In cazurile in care furnizarea datelor dvs persoanele nu este obligatorie, conform legislatiei in vigoare, nu vom furniza datele dumneavoastra persoanelor care au facut eventualele reclamatii, decat cu acordul dumneavoastra.

TE RUGAM SA RETII URMATOARELE:

• Perioada de timp: Vom incerca sa raspundem solicitarii in termen de 30 de zile. Cu toate acestea, termenul poate fi prelungit din motive specifice legate de dreptul legal specific sau complexitatea cererii tale.
• Restrictionarea accesului: in anumite situatii, este posibil sa nu iti putem oferi acces la toate sau la unele dintre datele tale personale datorita dispozitiilor legale. Daca refuzam cererea ta de acces, te vom informa despre motivul refuzului.

• Imposibilitatea de a te indentifica.In unele cazuri, este posibil sa nu putem cauta datele tale personale din cauza identificatorilor pe care ii furnizezi in solicitarea ta. Un exemplu de date cu caracter personal pe care nu le putem consulta atunci cand ne furnizezi numele si adresa de e-mail sunt datele colectate prin cookie-uri de catre browser.


In astfel de cazuri, in cazul in care nu te putem identifica ca persoana vizata, nu suntem in masura sa ne conformam solicitarii tale, cu exceptia cazului in care furnizezi informatii suplimentare care sa permita identificarea.

 

UTILIZAREA CONTINUTULUI SITE-ULUI

Site-ul poate contine link-uri si aplicatii ale unor furnizori externi de servicii sociale de comunicare, cum ar fi, dar fara a se limita la Facebook®, Twitter®, Google® prin intermediul carora aveti posibilitatea sa faceti anumite actiuni.

In situatia in care folositi linkuri sau faceti anumite actiuni legate de serviciile sociale de comunicare, permiteti Companiei sa afiseze acest lucru in Site, iar prelucrarea datelor va dura pe parcursul existentei Site-ului. De asemenea efectuand asemenea actiuni permiteti Companiei sa transmita furnizorilor respectivelor servicii sociale de comunicare informatiile sau actiunile pe care le-ati efectuat, precum si permisiunea de a primi de la respectivele servicii sociale de comunicare informatii asociate actiunii efectuate.

Furnizorii de servicii sociale de comunicare ale caror link-uri sau aplicatii le puteti utiliza folosind Site-ul sunt la acest moment: Facebook®, Google®, Twitter®, Pinterest®, YouTube®. Pentru informatii privind politicile de prelucrare a datelor personale ale acestor companii, vizitati web-site-urile corespunzatoare.

 

SECURITATEA DATELOR

Depunem toate eforturile rezonabile, pentru a va proteja viata privata. Din acest motiv, societatea noastra va lua toate masurile care se impun in vederea asigurarii securitatii datelor dumneavoastra personale.

Prin abonarea la utilizarea Site-ului sunteti de acord ca datele dumneavoastra personale sa fie prelucrate de catre compania Fashion & Lifestyle Distribution SRL.

Pentru protectia acestora vom lua cel putin urmatoarele masuri de siguranta: acces limitat numai angajatilor care au nevoie de aceste date pentru furnizarea serviciilor, acces la bazele de date pe baza de user si parola, bazele de date vor fi stocate pe calculatoare protejate prin firewall, etc.

 

 

 

MODIFICARI IN POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

La anumite intervale de timp pot exista modificari la politica de confidentialitate sau in privinta modului de prelucrare. Recomandam vizitatorilor Site-ului sa reviziteze prezenta politica pentru a fi la curent cu eventualele schimbari.

Daca avem adresa dumneavoastra de e-mail, va vom contacta sa va anuntam de aceste modificari.

 

WEBSITE-URI ALE TERTILOR

Site-ul nostru contine legaturi catre website-uri operate de catre terti. Nu ne asumam responsabilitatea pentru practicile privind confidentialitatea website-urilor operate de catre terti care sunt legate la sau integrate cu Site-ul nostru.

Includerea unei legaturi pe Site nu implica aprobarea, recunoasterea sau confirmarea securitatii site-urilor respective.

 

UTILIZAREA SITE-ULUI DE CATRE COPII

Acest site nu este destinat persoanelor sub varsta de optsprezece (18) ani si solicitam ca aceste persoane sa nu furnizeze Date Personale prin Site.

Persoanele/vizitatorii care acceseaza prezentul site declara ca au peste optsprezece (18) ani,

CE SUNT COOKIE-URILE?

Un cookie este un fisier-text de mici dimensiuni pe care un site il salveaza pe calculatorul sau dispozitivul dumneavoastra mobil atunci cand vizitati site-ul. Cookie-urile sunt larg utilizate pentru a face site-urile functionale sau pentru ca acestea sa functioneze mai eficient (incarcarea mai rapida a continutului paginilor, traseul viziatorilor in site, realizarea de statistici privind utilizarea site-ului cu scopul imbunatatirii acestuia), precum si pentru a furniza informatii detinatorilor site-ului.

Pentru mai multe informatii despre ce sunt si cum functioneaza cookie-urile vizitati: http://www.cookiecentral.com/c_concept.htm sau http://www.allaboutcookies.org/.

Cookie-urile utilizate de Companie nu strang informatii personale despre dumneavoastra si nu sunt folosite decat in scopul utilizarii si imbunatatirii Site-ului.

Prin utilizarea Site-ului va mai pot fi transmise cookie-uri de la alte companii cum ar fi Facebook®, Instagram®, Twitter®, Google® sau altii. Compania nu isi asuma raspunderea pentru prejudicii nascute din utilizarea cookie-urilor unor asemenea companii.Din setarile browser-ului dumneavoastra puteti bloca utilizarea si salvarea cookie-urilor. Site-ul va putea fi folosit si daca blocati salvarea cookie-urilor pe calculatorul dumneavoastra. Singurul inconvenient posibil va fi ca anumite pagini ar putea sa se incarce mai greu.

 

 

CUM UTILIZAM COOKIE-URILE?

Site-ul www.vgeneration.ro utilizeaza Google Analytics, un serviciu de analiza web furnizat de Google, Inc. („Google”) care contribuie la analizarea utilizarii site-ului. In acest scop, Google Analytics utilizeaza „cookie-uri”, care sunt fisiere-text plasate in calculatorul dumneavoastra.

Informatiile generate de cookie-uri cu privire la modul in care este utilizat site-ul – informatii standard de jurnal de utilizare a internetului (inclusiv adresa dumneavoastra IP) si informatii privind comportamentul vizitatorului intr-o forma anonima – sunt transmise catre Google si stocate de aceasta, inclusiv pe servere din Statele Unite. Inainte de a fi transmisa catre Google, adresa dvs. IP este anonimizata.

In conformitate cu certificarea sa legata de „scutul de confidentialitate” (Privacy Shield), Google declara ca respecta cadrul UE-SUA privind scutul de confidentialitate. Google poate transfera informatiile colectate de Google Analytics catre o terta parte atunci cand legislatia impune acest lucru sau atunci cand respectiva terta parte prelucreaza informatiile in numele Google.

In conformitate cu conditiile de utilizare ale Google Analytics, Google nu va asocia adresa IP a utilizatorilor cu niciun fel de alte date detinute de Google.

Puteti refuza utilizarea cookie-urilor Google Analytics descarcand si instaland Google Analytics Opt-out Browser Add-on.

Google Analytics Opt-out Browser Add-on

Site-ul www.vgeneration.ro utilizeaza Facebook Pixel, un serviciu de analiza web furnizat de Facebook care contribuie la analizarea utilizarii site-ului. In acest scop, Pacebook Pixel utilizeaza „cookie-uri”, care sunt fisiere-text plasate in calculatorul dumneavoastra.

Informatiile generate de cookie-uri cu privire la modul in care este utilizat site-ul – informatii standard de jurnal de utilizare a internetului (inclusiv adresa dumneavoastra IP) si informatii privind comportamentul vizitatorului intr-o forma anonima – sunt transmise catre Facebook si stocate de aceasta, inclusiv pe servere din Statele Unite. Inainte de a fi transmisa catre Facebook, adresa dvs. IP este anonimizata.

In conformitate cu certificarea sa legata de „scutul de confidentialitate” (Privacy Shield), Facebook declara ca respecta cadrul UE-SUA privind scutul de confidentialitate. Facebook poate transfera informatiile colectate de Facebook Pixel catre o terta parte atunci cand legislatia impune acest lucru sau atunci cand respectiva terta parte prelucreaza informatiile in numele Facebook.

In conformitate cu conditiile de utilizare ale Facebook Pixel, Facebook nu va asocia adresa IP a utilizatorilor cu niciun fel de alte date detinute de Facebook.

CUM POT FI CONTROLATE COOKIE-URILE

Puteti controla si/sau sterge cookie-uri dupa cum doriti. Puteti sterge toate cookie-urile care sunt deja pe calculatorul dumneavoastra si puteti configura majoritatea browserelor sa impiedice plasarea acestora.

GESTIONAREA COOKIE-URILOR IN BROWSERUL DUMNEAVOASTRA

Majoritatea browserelor va permit:

• sa vedeti ce cookie-uri aveti si sa le stergeti in mod individual

• sa blocati cookie-uri ale unor terte parti

• sa blocati cookie-uri ale anumitor site-uri

• sa blocati setarea tuturor cookie-urilor

• sa stergeti toate cookie-urile atunci cand inchideti browserul

Daca optati pentru stergerea cookie-urilor, trebuie sa aveti in vedere ca eventualele preferinte se vor pierde. De asemenea, daca blocati cookie-urile complet, numeroase site-uri (inclusiv al nostru) nu vor functiona in mod adecvat.

LIMITAREA RASPUNDERII S.C. FASHION LIFESTYLE & DISTRIBUTION S.R.L.,

S.C. FASHION LIFESTYLE & DISTRIBUTION S.R.L. nu este si nu poate fi facuta responsabila pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate pe Site.

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse/promotii au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula promotia si de a anunta clientul telefonic/e-mail in cel mai scurt timp, despre eroarea aparuta.

Preturile produselor de pe acest Site sunt informative si pot suferi modificari neanuntate. Promotiile prezentate pe Site sunt valabile in perioada de timp mentionata/in cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile.

De asemenea, imaginile sunt prezentate pe Site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi in orice mod, atat ca imagine (culoare, textura, etc), cat si datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila.

Echipa noastra va multumeste pentru increderea acordata!

Operator: S.C. FASHION LIFESTYLE & DISTRIBUTION S.R.L., identificata prin CIF: RO 29389594, inregistrata  la Registru Comertului J40/14108/2011 cu sediul in strada Tipografilor numarul 29, etaj 1, camera 6, Sector 1, Bucuresti,, CS 1000 Lei

Numar telefon contact: 0766572266

Contact: e-mail: newsletter@vgeneration.ro

Politica de confidentialitate